Connect with us
Advertisement

SUPERLEAGUE

Και στο βάθος Μπρούνο Λάγκε

 

Ένας Πορτογάλος στη λίστα προπονητών. Ο Ολυμπιακός εξακολουθεί και εξετάζει αρκετές περιπτώσεις τεχνικών έστω και αν ψηλά στην σχετική λίστα προτιμήσεις βρίσκεται ο Γκατούζο.

Συγκεκριμένα, φαίνεται ότι ολοένα και πληθαίνουν τα δημοσιεύματα από την Πορτογαλία που εμπλέκουν τον Μπρούνο Λάγκε ως μία σοβαρή υποψηφιότητα για τον πάγκο του Ολυμπιακού.

O 46χρονος Πορτογάλος τεχνικός πραγματοποίησε τα πρώτα του βήματα στην προπονητική του καριέρα το 1997 στις ακαδημίες της Σετουμπάλ, ενώ το 2000 μετακόμισε ως βοηθός στην Φαζεντένσε. Πέρασε από τον πάγκο της δεύτερης ομάδας της Σαμπάμπ Αλ Αχλί, ενώ το 2015 ανέλαβε ως βοηθός της Σέφιλντ Γουένσντεϊ και το 2017 από το ίδιο πόστο στην ομάδα της Σουόνσι.

Τη σεζόν 2018/2019 ανέλαβε τη δεύτερη ομάδα της Μπενφίκα και την επόμενη χρονιά πήρε… προαγωγή για την πρώτη ομάδα των “αετών” της Λισαβόνας. Την προηγούμενη σεζόν ανέλαβε το “τιμόνι” της τεχνικής ηγεσία της Γουλβς στην Premier League και πλέον είναι στη λίστα των ονομάτων που ακούγονται για τον πάγκο του Ολυμπιακού. //

Περισσότερα

Click to comment

Trending