Connect with us
Advertisement

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡ

Με ανατροπή η Εθνική γυναικών!

 

Η Κίνα του Χάρη Παυλίδη βρέθηκε να προηγείται ακόμα και με τέσσερα γκολ διαφορά, όμως η Εθνική ομάδα πόλο γυναικών έκανε την ανατροπή, επικράτησε 13-11 και… αγκάλιασε την πρόκριση. 

Η Eθνική υδατοσφαίρισης γυναικών ξεπέρασε το πολύ κακό της ξεκίνημα και μπήκε με το…δεξί στον β΄προκριματικό γύρο του World Cup, που φιλοξενείται στο κολυμβητήριο “Κύπρος” της Στρατιωτικής Σχολής Ευελπίδων, στη Βάρη.

Με κορυφαία τη Νικόλ Ελευθεριάδου, το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα επικράτησε δύσκολα της Κίνας με 13-11 και πλέον βρίσκεται “αγκαλιά” με μία από τις δύο πρώτες θέσεις του 2ου ομίλου, που δίνουν το εισιτήριο για την τελική φάση (η Ισπανία μετά τα αποτελέσματα της πρεμιέρας εξασφάλισε ήδη την πρόκριση, μαζί με τις Ολλανδία, ΗΠΑ, Ιταλία και Ουγγαρία που είχαν προκριθεί από τον α΄ γύρο, στο Ρότερνταμ).

Για να πανηγυρίσει και μαθηματικά την πρόκριση, η “γαλανόλευκη” χρειάζεται ένα βαθμό στο αυριανό (20/4, 18:00) παιχνίδι με την Αυστραλία.

Τα οκτάλεπτα: 2-4, 2-3, 5-2, 4-2

Ελλάδα (Καμμένου): Διαμαντοπούλου, Τριχά 1, Χυδηριώτη 2, Ελευθεριάδου 5, Μ. Πλευρίτου, Ξενάκη 1, Νίνου, Ελληνιάδη, Σιούτη, Β. Πλευρίτου 1, Γιαννοπούλου 1, Μυριοκεφαλιτάκη 2, Σταματοπούλου.

Κίνα (Παυλίδης): Ντονγκ, Ζονγκ, Γ. Γιαν 1, Σιόνγκ 1, Ζάι 1, Σ. Γουάνγκ 2, Ντενγκ 1, Σ. Γουάνγκ, Σ. Γιαν 2, Νονγκ 2, Τσεν, Ζανγκ 1, Ντου

Τα αποτελέσματα

Ισπανία – Αυστραλία 9-8
Ελλάδα – Κίνα 13-11

Η βαθμολογία του ομίλου

Ισπανία 11
Ελλάδα 6
Αυστραλία 0
Κίνα 0

* Οι δύο πρώτες ομάδες προκρίνονται στην τελική φάση του World Cup.

Επόμενη αγωνιστική 20/04

14.00 Ισπανία – Κίνα
18.00 Ελλάδα – Αυστραλία

Περισσότερα

Click to comment

Trending