Connect with us
Advertisement

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡ

Δεληγιάννης: «Οι κόποι μας ανταμείφθηκαν, γράψαμε μεγάλη σελίδα στην ιστορία του Απόλλωνα»

 

Ο τεχνικός του Απόλλωνα, μίλησε μετά την τεράστια επιτυχία της ομάδας του, η οποία με δύο νίκες στους τελικούς κόντρα στην Τεράσα, κατέκτησε τον πρώτο ευρωπαϊκό τίτλο της ιστορίας του. 

Ο Απόλλων Σμύρνης νίκησε την Τεράσα μέσα στη Βαρκελώνη με 18-14 κατακτώντας το Challenger Cup. Στον πρώτο αγώνα είχε επικρατήσει 12-11 και έτσι πανηγύρισε το πρώτο ευρωπαϊκό τρόπαιο της ιστορίας του. Ο αρχιτέκτονας της ομάδας, Νίκος Δεληγιάννης, μίλησε για τα πρώτα συναισθήματα μετά την κατάκτηση του τροπαίου, επεσήμανε το πλάνο της ομάδας αλλά και την υγεία που υπάρχει στον σύλλογο.

Αναλυτικά όσα δήλωσε στο ertsports.gr:

Ποια είναι τα πρώτα σας συναισθήματα μετά το σπουδαίο επίτευγμα: «Είμαστε όλοι χαρούμενοι που φτάσαμε μέχρι το τέλος. Οι κόποι μας ανταμείφτηκαν με τον καλύτερο τρόπο. Είναι πολύ όμορφο το συναίσθημα που νιώθουμε. Τις επόμενες μέρες θεωρώ πως θα συνειδητοποιήσουμε την ιστορικότητα όλων αυτών που έχουμε κατορθώσει αυτή τη στιγμή. Η κατάκτηση του τροπαίου σημαίνει πάρα πολλά για τον σύλλογο μας, τον Απόλλωνα».

Περιμένατε στην αρχή της σεζόν ότι θα φτάνατε τόσο μακριά; «Από την αρχή της της περσινής χρονιάς είχαμε βάλει στόχο να φτάσουμε ψηλά στο Γιούροκαπ. Ωστόσο ένα περίεργο αποτέλεμα στο Ερυθρός Αστέρας – Μονπελιέ μας άφησε εκτός στην ισοβαθμία. Θεωρώ πως και εκεί θα πηγαίναμε αρκετά μακριά. Το ίδιο και φέτος. Μας έτυχε ωστόσο δύσκολη κλήρωση και δεν προκριθήκαμε. Από την στιγμή που… πέσαμε στο Challenger βάλαμε στόχο την κατάκτηση του. Πήγαμε μεθοδικά, δουλέψαμε σκληρά. Τα παιδιά έδωσαν την ψυχή τους. Στον τελικό τα πράγματα είναι πιο απλά. Χρειάστηκε να προετοιμαστούμε για δύο παιχνίδια. Χωρίς το άγχος το μεγάλο, αφού είχαμε γράψει ήδη την δική μας σελίδα στην ιστορία του Απόλλωνα. Τα παιδιά ήταν πάντα προσηλωμένα στο στόχο».

Για το μυστικό της επιτυχίας: «Δεν υπάρχει κάποιο μυστικό. Η ομάδα λειτουργεί με υγεία σε όλα τα επίπεδα. Υπάρχει υγεία, αρμονία και διακριτοί ρόλοι. Από εκεί και πέρα με σκληρή δουλειά τα αποτελέσματα θα έρθουν. Αργά ή γρήγορα. Υπάρχει λογική, γνώση, όποτε όλα τα άλλα είναι θέμα χρόνου».//

Περισσότερα

Click to comment

Trending