Connect with us
Advertisement

SUPERLEAGUE

Η κλεψύδρα αδειάζει και η μάχη κορυφώνεται!

Το τέλος του πρωταθλήματος πλησιάζει ολοένα και περισσότερο, με στόχο να αναδειχθεί ο φετινός πρωταθλητής. Το πρόγραμμα της Super League περιλαμβάνει την  8η αγωνιστική των playoffs με σπουδαίες αναμετρήσεις.

Το αθηναϊκό ντέρμπι της περασμένης αγωνιστικής δεν έδωσε σαφές προβάδισμα βαθμολογικής διαφοράς σε καμία εκ των δύο ομάδων. Παναθηναϊκός και ΑΕΚ συνεχίζουν να βαδίζουν μαζί στην κορυφή του πρωταθλήματος κι απομένουν τρεις αγωνιστικές, έτσι ώστε να αναδειχθεί ο φετινός πρωταθλητής.

Στην 8η αγωνιστική των playoffs, ο Παναθηναϊκός υποδέχεται (20:00) τον ΠΑΟΚ στο “Απόστολος Νικολαΐδης”, με στόχο να αποκομίσει την πρώτη εκ των τριών νικών που χρειάζεται για να στεφθεί πρωταθλητής. Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς δεν θα έχει στη διάθεσή του τον αρχηγό της ομάδας, Δημήτρη Κουρμπέλη, λόγω καρτών που έχει συμπληρώσει, ενώ ο “δικέφαλος του βορρά” θα παραταχθεί στη Λεωφόρο χωρίς τους Τάισον, Αουγκούστο και Σάστρε. Η ομάδα του Ραζβάν Λουτσέσκου, θα ψάξει τη νίκη για τους δικούς της λόγους, που αφορούν το καλύτερο δυνατό ευρωπαϊκό εισιτήριο.

Την ίδια ώρα, η ΑΕΚ φιλοξενεί τον Ολυμπιακό στην “OPAP Arena”, έχοντας αντίστοιχο στόχο με τον Παναθηναϊκό. Η “Ένωση” θα ψάξει τη νίκη, προκειμένου να κάνει ακόμη ένα βήμα πιο κοντά στην κατάκτηση του τίτλου. Ο Ματίας Αλμέιδα θα έχει τελικά στην αποστολή τον Λάζαρο Ρότα, αλλά όχι τον ανέτοιμο Τζιμπρίλ Σιντιμπέ. Από την πλευρά του, ο Ολυμπιακός κυνηγά την εξασφάλιση της τρίτης θέσης και ο Ζοζέ Ανιγκό θα υπολογίζει εν τέλει στον Ινμπέομ Χουάνγκ.

Τέλος, ο Άρης υποδέχεται (20:00) τον Βόλο  στο “Κλεάνθης Βικελίδης” σε ένα μάλλον αδιάφορο ματς, από την στιγμή που οι κίτρινοι έχουν πάρει την διαφορά από τους κυανέρυθρους της πόλης μας.

Οι Θεσσαλονικείς θέλουν να δώσουν το παρών στα προκριματικά του Europa Conference League και θα το δώσουν, ευελπιστώντας την παρουσία τους στους ομίλους, ενώ ο Βόλος  ήδη σχεδιάζει την επόμενη μέρα.

Με πολλές απουσίες θα παραταχτεί σήμερα η Βολιώτικη ομάδα, που πλέον αξιολογεί το ρόστερ της…

Click to comment

Trending