Connect with us
Advertisement

SUPERLEAGUE

Οι διαιτητές της 6ης αγωνιστικής των πλέι άουτ

 

Η ΕΠΟ γνωστοποίησε τους “ρέφερι” που θα διευθύνουν τα παιχνίδια της 6ης “στροφής” των πλέι άουτ του πρωταθλήματος της Super League, με τον Άγγελο Ευαγγέλου να σφυρίζει στο Λαμία-Λεβαδειακός. 

Τα πλέι άουτ της Super League οδεύουν προς το φινάλε τους και η ΕΠΟ επισημοποίησε τους διαιτητές που θα διευθύνουν τις αναμετρήσεις στο πλαίσιο της 6ης αγωνιστικής του “μίνι πρωταθλήματος” για τη σωτρία των ομάδων.

Ο Άγγελος Ευαγγέλου θα είναι ο διαιτητής που θα διευθύνει το μεγάλο ντέρμπι ανάμεσα στη Λαμία και το Λεβαδειακό, ενώ ο Τσέτσιλας θα είναι στο Περιστέρι για το Ατρόμητος-Παναιτωλικός.

Παράλληλα, ο Γκορτσίλας θα σφυρίξει στην Κρήτη για το παιχνίδι του ΟΦΗ με τον Ιωνικό και τέλος, ο Γκάμαρης θα διευθύνει την αναμέτρηση στους “Ζωσιμάδες” ανάμεσα στον ΠΑΣ Γιάννινα και τον Αστέρα Τρίπολης./Γ.

Αναλυτικά οι διαιτητές της 6ης αγωνιστικής των πλέι άουτ της Super League:

Σάββατο 06 Μαΐου 20:00

Ατρόμητος – Παναιτωλικός:

Διαιτητής: Τσέτσιλας Κωνσταντίνος, Βοηθοί: Τζιουβάρας και Βασιλόπουλος, Τέταρτος: Αγγελάκης, VAR: Καραντώνης και Νικολαΐδης

ΟΦΗ – Ιωνικός:

Διαιτητής: Γκορτσίλας Ευστάθιος, Βοηθοί: Κουρομπύλια και Καραγκιοζόπουλος, Τέταρτος: Ζαμπαλάς, VAR: Παπαδόπουλος και Δημητριάδης

ΠΑΣ Γιάννινα – Αστέρας Τρίπολης:

Διαιτητής: Γκάμαρης Ανδρέας, Βοηθοί: Κολλιάκος και Παγουρτζής, Τέταρτος: Τσιμεντερίδης, VAR: Περράκης και Σαμοΐλης

Λαμία – Λεβαδειακός:

Διαιτητής: Ευαγγέλου Άγγελος, Βοηθοί: Απτόσογλου και Φωτόπουλος, Τέταρτος: Πολυχρόνης, VAR: Κουμπαράκης και Παπαδάκης

Περισσότερα

Click to comment

Trending