Connect with us
Advertisement

ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Προγνωστικά… Superleagueάτα μέχρι 3.15 #SuperMario

Προγνωστικά

Δυάδα του 3.14 και προγνωστικά φάουλ προτείνει στη σημερινή του στήλη ο #SuperMario, στα ματς της ένατη αγωνιστικής των play off.

Καλησπέρα σας. Με τρία παιχνίδια από το πρόγραμμα της Super League θα ασχοληθούμε σήμερα. Το μενού έχει προγνωστικά φάουλ αλλά και μία δυάδα που καλοπληρώνει!

Προγνωστικά φάουλ: Λίγα φάουλ στο Βόλο

Αδιάφορος ο Βόλος ο οποίος φιλοξενεί τον ΠΑΟΚ. Παιχνίδι στο οποίο δεν περιμένω πολλά φάουλ καθώς και στον πρώτο γύρο στην Τούμπα είχε 23 φάουλ. Το όριο τώρα έχει τοποθετηθεί στο 30,5 και θεωρώ ότι δύσκολα θα ξεπεραστεί και πάλι.

Δυάδα στο 3.15

ΆρηςΑΕΚ. Μονόπλευρο και εδώ το ενδιαφέρον καθώς μόνο οι φιλοξενούμενοι καίγονται, αφού κυνηγούν το πρωτάθλημα. Θεωρώ πως η ΑΕΚ θα κερδίσει και ίσως και με πάνω από ένα γκολ διαφορά. Ίσως να σκοράρουν και οι γηπεδούχοι. Διπλό μαζί με over 1,5 στο 1.70 η επιλογή μας.

Στο δεύτερο παιχνίδι που θα αναλύσουμε, ο Ολυμπιακός φιλοξενεί τον Παναθηναϊκό στο άδειο -λόγω τιμωρίας- «Γ. Καραϊσκάκης». Σχετικά αδιάφοροι οι γηπεδούχοι καθώς ότι και να συμβεί, θα πάνε την τελευταία αγωνιστική στην Τούμπα για να κρατήσουν την τρίτη θέση. Σφυρίζει ο Μπριχ που δεν κάνει χρήση των καρτών του από πολύ νωρίς. Και χωρίς την πίεση του κόσμου, το να μην υπάρξει κάρτα μέχρι το 24ο λεπτό, μοιάζει ρεαλιστικό. Θα το τιμήσουμε.

Καλή τύχη.

Φάουλ
21:00

Βόλος – ΠΑΟΚ

Under 30,5 φάουλ

1.95
BET: 40 units
Δυάδα απόδοσης 3.14
21:00

Άρης – ΑΕΚ

2 & over 1,5

1.70
21:00

Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός

Kαμία κάρτα μέχρι το 24′

1.85
BET: 40 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

Περισσότερα

Click to comment

Trending