Connect with us
Advertisement

SUPERLEAGUE 2

Ξεσηκωμός στον Διαγόρα – «Το πρωτάθλημα ξεκινάει την Κυριακή!»

Ξεσηκωμός στους Ροδίτες ενόψει του αγώνα στο ανακαινισμένο «σπίτι» της ομάδας

Η ΠΑΕ Διαγόρας εξέδωσε νέα ανακοίνωση για το αυριανό ματς με τον Μακεδονικό, που θα διεξαχθεί στο ανακαινισμένο δημοτικό στάδιο.

Αναλυτικά:

”Το Δ.Σ. της ΠΑΕ ‘’Γ.Σ. ΔΙΑΓΟΡΑΣ 1905’’, εν όψει του σημαντικού αγώνα του πρωταθλήματος της SL2 με τον Μακεδονικό την Κυριακή 29/01/2023 στις 14.45 , στο ανακαινισμένο στολίδι, στο Δημοτικό Στάδιο Ρόδου «Διαγόρας», καλεί όλο το φίλαθλο κοινό της Ρόδου να στηρίξει την πιο ιστορική ομάδα της πόλης, του νησιού μας στη νέα προσπάθεια που έχει ξεκινήσει τη φετινή ποδοσφαιρική χρονιά. Η επανεκκίνηση και τα νέα θεμέλια που μπήκαν από το καλοκαίρι έχουν θέσει για όλους μας πολύ ψηλά τον πήχη, με στόχο πάντα το καλό της ομάδας που ΟΛΟΙ αγαπάμε!

Σαν ομάδα, σαν οικογένεια, ο Διαγόρας Ρόδου (διοίκηση, παίκτες, προπονητές), θέλουμε να διαβεβαιώσουμε το φίλαθλο κοινό ότι η ομάδα μας δουλεύει καθημερινά με μοναδικό γνώμονα την διάκριση και τις αξίες που πρεσβεύει η ιστορία της ομάδας μας! Γνωρίζουμε πως οι προσδοκίες των φίλαθλων μας για μια ισχυρή ομάδα είναι μεγάλες και πάνω σε αυτό καθημερινά προσπαθούμε. Το μόνο που χρειαζόμαστε τούτη την κομβική από κάθε άποψη αγωνιστική, είναι η παρουσία και η στήριξη σας καθ’ όλη την διάρκεια του αγώνα και πάντα μέσα σε αθλητικά πλαίσια! Η φωνή σας και το χειροκρότημα σας αποτελούν για όλους εμάς και κυρίως για τους ποδοσφαιριστές μας το πιο σημαντικό πλεονέκτημα έναντι των αντιπάλων μας. Πάμε ΟΛΟΙ μαζί λοιπόν την Κυριακή να δείξουμε πως η έδρα μας αποτελεί τον δωδέκατο παίκτη!

Η ώρα των φιλάθλων έφτασε! Η νέα διοίκηση και οι παίκτες έκαναν έως και σήμερα το καθήκον τους και κράτησαν τον Διαγόρα στους ώμους τους! Το πρωτάθλημα για όλους τους Διαγορίτες ξεκινάει την Κυριακή! Την Κυριακή λοιπόν είναι η ώρα των φιλάθλων του Διαγόρα! Αυτή την νίκη και τις επόμενες, θα την γιορτάσουμε ΟΛΟΙ μαζί!

Περισσότερα

Click to comment

Trending