Connect with us
Advertisement

ΜΠΑΣΚΕΤ

Αταμάν: «Ενθουσιασμένος που θα δουλέψω στον Παναθηναϊκό»

 

Ο Τούρκος τεχνικός, σε συνέντευξη που παραχώρησε σε τηλεοπτικό δίκτυο της γειτονικής χώρας, επιβεβαίωσε ότι συναντήθηκε με τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο και εξέφρασε την ικανοποίηση που θα αναλάβει την τεχνική ηγεσία του “τριφυλλιού”.

Όπως έχει γίνει γνωστό, ο Εργκίν Αταμάν θα είναι ο νέος προπονητής του Παναθηναϊκού για τα επόμενα δύο χρόνια, αρχής γενομένης από το προσεχές καλοκαίρι, καθώς πρέπει πρώτα να λήξει η συνεργασία του με την Αναντολού Εφές.

Μάλιστα, ο 57χρονος τεχνικός επιβεβαίωσε όλα τα δημοσιεύματα που τον συνδέουν με τους “πράσινους”, όπως κι αυτά που ανέφεραν ότι πριν μερικά 24ωρα βρέθηκε στην Αθήνα, μιλώντας για το γεγονός αυτό σε συνέντευξη που έδωσε στο “ΝΤV” της Τουρκίας και θα προβληθεί αύριο (10/5).

Αναλυτικά όσα είπε μεταξύ άλλων:

«Είναι συναρπαστικό για μένα να δουλεύω σε ελληνική ομάδα για πρώτη φορά και σε έναν από τους μεγαλύτερους συλλόγους της Ευρώπης. Χρειάζομαι αυτόν τον ενθουσιασμό. Είχα συνάντηση με τον πρόεδρο του Παναθηναϊκού! Ήταν η πρώτη μας συνάντηση. Συμφωνήσαμε σε πολλά θέματα επί της αρχής, αλλά αυτή τη στιγμή είμαι προπονητής της Αναντολού Εφές και το πρωτάθλημα συνεχίζεται».

Περισσότερα

Click to comment

Trending