Connect with us
Advertisement

ΒΟΛΟΣ

Σε… αεροπλανοφόρο στον Παγασητικό ο τελικός!!!

Ο Αχιλλέας Μπέος μίλησε στον Focus FM 103.6 κι έδωσε την λύση όπως και ειδήσεις…

Το Πανθεσσαλικό μπήκε και πάλι στο κάδρο της ΕΠΟ για τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδος, όμως ο Δήμαρχος Αχιλλέας Μπέος ήταν αρνητικός, ακόμα και στο ενδεχόμενο να γίνει το παιχνίδι χωρίς κόσμο, όπως είχε αρχικά συμφωνηθεί!

Ο λόγος; Τα ραντεβού θανάτου που ήδη έχουν κλειστεί μέσου διαδικτύου στην πόλη μας, για την ακρίβεια ακόμα κι έξω από το Δημαρχείο, σύμφωνα με όλα όσα δήλωσε ο Αχιλλέας Μπέος…

Επίσης όσον αφορά την εξέλιξη του πρωταθλήματος, δήλωσε ότι δίκαια η ΑΕΚ παίρνει το πρωτάθλημα (αν το πάρει) αφού στην κρίσιμη καμπή έδειξε ότι ήταν ανώτερη ενώ δήλωσε πως η ΑΕΚ μπορεί να είναι το φαβορί στο ματς με τον Βόλο, όμως ο Βόλος δεν θα πάει για να χάσει στο συγκεκριμένο παιχνίδι!

Ακλόνητος ο Κώστας Μπράτσος

Επίσης τόνισε ότι ο Κώστας Μπράτσος θα είναι – όπως εξ΄ άλλου αναμενόταν – και πάλι προπονητής στον Βόλο, αφού τον θεωρεί απόλυτα πετυχημένο και από τους λίγους ικανούς Έλληνες προπονητές, που εξελίσσονται καθημερινά από την στιγμή που εμπλουτίζει τις γνώσεις του!

Στην συνέντευξη που παραχώρησε μίλησε ακόμα και για την εναλλακτική λύση που θα προτείνει για την διεξαγωγή του τελικού, που είναι ένα… αεροπλανοφόρο στον Παγασητικό!!!

Ακούστε όλα όσα είπε ο Αχιλλέας Μπέος

 

Trending