Connect with us
Advertisement

ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Και στο βάθος… Championship #Nikolas43

Και στο βάθος... Championship

Πρεμιέρα στα πλέι οφ της League one με το παιχνίδι Πιτέρμπορο – Σέφιλντ Γουένσντεϊ να δίνει προγνωστικά βάσει φόρμας. Γράφει ο #Nikolas43.

Πρώτο παιχνίδι για τα μπαράζ ανόδου από την League One στην Championship ανάμεσα σε Πιτέρμπορο και Σέφιλντ Γουένσντεϊ και φυσικά, έχουμε προγνωστικά! 

Προγνωστικά: Πιτέρμπορο – Σέφιλντ Γουένσντεϊ 

Οι «πλούσιοι» του Πιτέρμπορο κέρδισαν την τελευταία αγωνιστική μια θέση στα play off αφήνοντας εκτός την Ντέρμπι. Από την άλλη, η Σέφιλντ Γουένσντεϊ την είχε καπαρώσει από την αρχή σχεδόν του πρωταθλήματος. Το σύστημα είναι το ίδιο όπως όλα τα χρόνια. Ο τρίτος παίζει με τον έκτο, ο τέταρτος με τον πέμπτο σε διπλά παιχνίδια και οι νικητές στον τελικό ανόδου με αυτό να σημαίνει πως υπάρχει και επαναληπτικός στο Σέφιλντ. 

Σε καλή κατάσταση και οι δυο ομάδες kai θα διεκδικούν στα ίσα τις πιθανότητες τους. Σε ελαφρώς καλύτερη οι «κουκουβάγιες» του Σέφιλντ. Στο πρωτάθλημα κάθε μια κέρδισε στο γήπεδο της αλλά τώρα μιλάμε για play off. Και οι δυο θα προσπαθήσουν να βάλουν τις βάσεις πρόκρισης και ένα γρήγορο γκολ θα βάλει φωτιά στο παιχνίδι. Υπάρχει πάντα και η ασφάλεια του επαναληπτικού γι’ αυτό πάντα οι ομάδες παίζουν λίγο πιο ανοιχτά στο πρώτο παιχνίδι.

Και στο βάθος... ChampionshipΜΑΓΙΚΟ ΔΩΡΟ* ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΣΕΝΑ!Και στο βάθος... Championship

Οι αποδόσεις δείχνουν πως δεν υπάρχει ξεκάθαρο φαβορί στο παιχνίδι αλλά υπάρχει στο ζευγάρι. Πολύ πιθανό οι «κουκουβάγιες» να κάνουν το διπλό στο 2.60 αλλά η Πιτέρμπορο είναι ομάδα που αγαπάει τα over. Γενικά και οι δυο ομάδες το έχουν με τα γκολ. Στο 2.05 η απόδοση στη Novibet να δούμε πάνω από δυο γκολ στο παιχνίδι. 

Μονό
22:00

Πιτέρμπορο – Σέφιλντ Γουένσντεϊ 

Over 2,5

2.05
BET: 50 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

Περισσότερα

Click to comment

Trending