Connect with us
Advertisement

SUPERLEAGUE 2

Εύκολο πέρασμα από την Προοδευτική ο Απόλλων Σμύρνης!

Ο Απόλλων Σμύρνης έβαλε τις βάσεις από το πρώτο μέρος και επικράτησε (3-0) της Προοδευτικής για την 13η αγωνιστική της Super League 2.

Πετυχαίνοντας όλα του τα γκολ στο πρώτο ημίχρονο ο Απόλλων Σμύρνης επικράτησε 3-0 της Προοδευτικής εκτός έδρας και συνέχισε την πορεία του όντας στην 2η θέση της βαθμολογίας του Νότιου Ομίλου.

Μωραΐτης (9′), Κουάρδα (36′) και Φατιόν (42′) πέτυχαν τα γκολ που έκριναν την αναμέτρηση και έδωσαν το τρίποντο στην «Ελαφρά Ταξιαρχία».

Η Προοδευτική μπήκε δυνατά στο ματς αλλά δεν κατάφερε να σκοράρει στο 6ο λεπτό του αγώνα όταν οι Πάβλα και Νταβιώτης δεν κατάφεραν να νικήσουν τον Κότσαρη σε διπλή προσπάθεια.

Τελικά τρία λεπτά αργότερα ο Απόλλων Σμύρνης άνοιξε το σκορ με τον Καρίμ να εκμεταλλεύεται το λάθος του Καρρίκι και να πασάρει στον Μωραΐτη ο οποίος έκανε το 0-1.

Η Προοδευτική στάθηκε ξανά άτυχη στο 20ο λεπτό όταν έχασε με τραυματισμό μετά από σύγκρουση με τον Λούι τον Καπνίδη, με τον Μπόρχες να κάνει το ντεμπούτο του με τη φανέλα της ομάδας του Κορυδαλλού.

Στο 36ο λεπτό ο Κουάδρα εκλεψε από τον Πάβλας, πέρασε και τον Άστρα και σε κενή εστία έκανε το 2-0 για τον Απόλλωνα Σμύρνης. Μάλιστα έξι λεπτά αργότερα ο Χαλίμι έκανε τη σέντρα και ο Φατιόν με κεφαλιά έγραψε το 3-0 για τους φιλοξενούμενους.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο ρυθμός έπεσε με τον Απόλλωνα Σμύρνης να παίρνει το τρίποντο και την Προοδευτική να γνωρίζει την ήττα.

Προοδευτική (Νικοπολίδης): Αστράς, Νταβιώτης (64′ Ευθυμίου), Καρρίκι, Φαζός, Πότσι, Αγγελόπουλος, Μεγαρίτης (46′ Νικολής), Παυλίδης, Καπνίδης (20′ λ.τ Μπόρχες), Μάντιτς, Πάβλας (46′ Πίσσας).

Απόλλων Σμύρνης (Τάτσης): Κότσαρης, Λούι (60′ Μουστακόπουλος), Οντόνε (82′ Κρητικός), Τσαμούρης, Τσελεπίδης, Φατιόν (60′ Αναστασόπουλος), Πατάπης, Κουάρδα, Καρίμ, Χαλίμι (68′ Κοροβέσης), Μωραΐτης (68′ Περέιρα).

Περισσότερα

Click to comment

Trending