Connect with us
Advertisement

Γ ΕΘΝΙΚΗ

Γ’ Εθνική: Ο Κοντοθανάσης έδωσε τη νίκη στον ΠΟ Ελασσόνας

Mε γκολ του Κοντοθανάση ο ΠΟ Ελασσόνας επικράτησε 1-0 του Εθνικού Νέου Κεραμιδίου εντός έδρας.

Οι φιλοξενούμενοι ήταν αυτοί που απείλησαν πρώτοι την εστία του ΠΟΕ στο 5ο λεπτό με σουτ του Κρυεμάντι μέσα από την περιοχή με τον Γούπο να διώχνει σε κόρνερ.

Οι γηπεδούχοι όμως θα είναι αυτοί που θα ανοίξουν το σκορ με γυριστή κεφαλιά του Κακάμη που εκμεταλλεύτηκε με τον καλύτερο τρόπο την εκτέλεση φάουλ του Κοντοθανάση κάνοντας το 1-0, που ήταν κι το αποτέλεσμα του ημιχρόνου.

Στο δεύτερο ημίχρονο και οι δύο ομάδες είχαν κάποιες καλές στιγμές, με πιο χαρακτηριστική την κεφαλιά του Τσάτσου στο 76’ μετά από εκτέλεση κόρνερ, που όμως μπλόκαρε ο τερματοφύλακας των φιλοξενούμενων, με το 1-0 να μένει μέχρι και το τέλος του παιχνιδιού και τους Ελασσονίτες να πανηγυρίζουν μια κομβικής σημασίας νίκη, για τη συνέχεια του πρωταθλήματος.

ΠΟ Ελασσόνας (Στέλιος Αρσένος): Γούπος, Νταμπώσης, Λαγός, Τσάτσος, Κοντοθανάσης, Γκαμπέτας (90+3 Σεμερτζίδης), Ιγγλέζος, Κωστούλας (73’ Αγγελούλης), Καραγκούνης (79’ Καραμούλας), Μουλτσιάς.

Εθνικός Ν.Κεραμιδίου (Δημήτρης Παυλίδης): Πατσιογιώργος, Κόλα, Λαμπίρης (79’ Ιντζόγλου), Κατσαμπάς (88’ Γκιώνης λ.τ.), Μαργαρίτης, Σεχολάρι, Κωτσιαρίδης, Τουλίκας (14’ Χατζηπουργάνης λ.τ.), Μπατζώνης (46’ Ιντζόγλου), Κρυεμάντι Παζιτζόγλου.

Πηγή: Elassona884

Περισσότερα

Click to comment

Trending