Connect with us
Advertisement

ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Μάντσεστερ Σίτι – Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ προγνωστικά και ανάλυση αγώνα

Μάντσεστερ Σίτι – Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ προγνωστικά και ανάλυση αγώνα από τη στήλη του Bet of the Day, όπως έχετε συνηθίσει στο koubanezos.gr.

ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΓΙΑ ΝΕΑ ΜΕΛΗ!

Η αναμέτρηση Μάντσεστερ Σίτι – Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ξεχωρίζει από το πρόγραμμα του Σαββάτου. Ανάλυση και tips από το Bet of the Day. Μάντσεστερ Σίτι – Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ προγνωστικά

  • «Γούεμπλεϊ» (90.000), Λονδίνο.
  • Διαιτητής: Πολ Τίρνεϊ.
  • Στο πρωτάθλημα: Μάντσεστερ Σίτι – Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ 6-3, Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ – Μάντσεστερ Σίτι 2-1.
  • Τέσσερις νίκες έχει η Σίτι και δύο η Γιουνάιτεντ στα τελευταία έξι μεταξύ τους ματς.
  • Στα τρία τελευταία παιχνίδια τους επιβεβαιώθηκε το goal/goal & over 2,5.
  • Στο FA Cup, η Γιουνάιτεντ μετρά έξι νίκες και τρεις ήττες στις εννιά αναμετρήσεις τους.
  • Το no goal επαληθεύτηκε σε πέντε από τους τελευταίους έξι τελικούς FA Cup.

Ρεπορτάζ Μάντσεστερ Σίτι

Με ήττα, αν και ανώδυνη, έκλεισε την σεζόν στην Premier League η Μάντσεστερ Σίτι. Μετά από εκτενές ροτέισον του Γκουαρδιόλα, οι «πολίτες» έχασαν με 1-0 στην έδρα της Μπρέντφορντ και τελείωσαν με 89 βαθμούς. Φυσικά, εδώ και καιρό είναι πρωταθλητές, επομένως οι τελευταίες αγωνιστικές είναι διαδικαστικού χαρακτήρα. Σε αυτές δόθηκε η ευκαιρία στον Καταλανό τεχνικό να ξεκουράσει αρκετούς βασικούς, ενόψει των δύο κρίσιμων τελικών που ακολουθούν. Ο πρώτος, για το FA Cup, έφτασε και η Σίτι ευελπιστεί να κάνει το δεύτερο από τα τρία απαιτούμενα βήματα για την κατάκτηση του τρεμπλ. Για να φτάσει ως εδώ χρειάστηκε να αφήσει εκτός Τσέλσι (4-0), Άρσεναλ (1-0), Μπρίστολ Σίτι (0-3), Μπέρνλι (6-0) και Σέφιλντ Γιουνάιτεντ (3-0).

Stat attack: Κέρδισε όλα τα παιχνίδια της χωρίς να δεχτεί γκολ φέτος στη διοργάνωση.

Απουσίες: Οι Ντε Μπρόινε, Γκρίλις, Ντίας και Ακάντζι απουσίασαν λόγω τραυματισμού στο ματς της τελευταίας αγωνιστικής, αλλά μάλλον θα είναι διαθέσιμοι αφού συμμετείχαν στις προπονήσεις της εβδομάδας.

Πιθανή ενδεκάδα (3-2-4-1): Έντερσον – Γουόκερ, Ντίας, Ακέ – Στόουνς, Ρόδρι – Μαχρέζ, Ντε Μπρόινε, Γκουντογάν, Γκρίλις – Χάαλαντ.

Μάντσεστερ Σίτι - Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ προγνωστικά και ανάλυση αγώναΜΑΓΙΚΟ ΔΩΡΟ* ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΣΕΝΑ!Μάντσεστερ Σίτι - Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ προγνωστικά και ανάλυση αγώνα

Ρεπορτάζ Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

Εξασφάλισε και επίσημα την τρίτη θέση της βαθμολογίας με τη νίκη στην τελευταία αγωνιστική επί της Φούλαμ με 2-1. Όχι μόνο βρέθηκε πίσω στο σκορ νωρίς (19’), αλλά χρειάστηκε και απόκρουση του Ντε Χέα σε πέναλτι του Μίτροβιτς στο 26’ για να αποφύγει να χάνει με 2-0 στο ημίωρο. Εν τέλει η Γιουνάιτεντ ισορρόπησε την κατάσταση και κατάφερε να ισοφαρίσει πριν το ημίχρονο με τον Σάντσο. Το δεύτερο μέρος ανήκε ολοκληρωτικά στους γηπεδούχους, με τον Μπρούνο Φερνάντες να ολοκληρώνει την ανατροπή στο 55’ έπειτα από ασίστ του Φρεντ. Οπωσδήποτε κρίνεται επιτυχημένη η πρώτη σεζόν του Τεν Χαγκ στον πάγκο των «κόκκινων διαβόλων», καθώς εξασφάλισε την τρίτη θέση αλλά και το πρώτο τρόπαιο μετά από έξι χρόνια. Σήμερα θέλει να κατακτήσει και δεύτερο στην ίδια σεζόν, και μάλιστα αρκετά πιο βαρύτιμο. Απέκλεισε κατά σειρά Έβερτον, Ρέντινγκ, Γουέστ Χαμ και Φούλαμ, όλες με 3-1, για να φτάσει στα ημιτελικά. Εκεί αντιμετώπισε την Μπράιτον με την οποία έμεινε στο 0-0 και έφτασε στη διαδικασία των πέναλτι, όπου πήρε τη νίκη με 7-6.

Stat attack: Στους τελευταίους τέσσερις τελικούς της για το FA Cup σημειώθηκαν under 2,5 γκολ.

Απουσίες: Μετά τους Μαρτίνεζ, Ζάμπιτσερ, Φαν Ντε Μπέεκ και Φιλ Τζόουνς, στη λίστα των τραυματιών προστέθηκαν και οι Μαρσιάλ και Άντονι. Ο τελευταίος πάντως έχει κάποιες πιθανότητες να αγωνιστεί.

Πιθανή ενδεκάδα (4-2-3-1): Ντε Χέα – Γουάν-Μπισάκα, Λίντελοφ, Βαράν, Σο – Κασεμίρο, Έρικσεν – Γκαρνάτσο, Μπρούνο Φερνάντες, Σάντσο – Ράσφορντ.

Μάντσεστερ Σίτι - Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ προγνωστικά και ανάλυση αγώνα

Προγνωστικά

Ξεκάθαρο και δίκαιο φαβορί της αναμέτρησης η Μάντσεστερ Σίτι. Βρίσκεται σε καλή φόρμα, έχει αρκετούς από τους βασικούς της φρέσκους και πάνω απ’ όλα υπερέχει σε ποιότητα και εμπειρία από πλευράς ρόστερ. Ήδη η Γιουνάιτεντ έχει δείξει ότι κάνει σημαντικά βήματα μπροστά, όμως ακόμα δεν είναι έτοιμη να ανταγωνιστεί το «θηρίο» που παρουσιάζει ο Πεπ Γκουαρδιόλα. Καμία αξία στο 1.50 του άσου, θα τον συνδυάσουμε με το under 4,5 για το ικανοποιητικότατο 2.00 της Novibet.

Περισσότερα

Click to comment

Trending