Connect with us
Advertisement

ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Προγνωστικά: Φινάλε – θρίλερ στη Γαλλία έως 4.00 #TheMagician

Με τον τελικό κυπέλλου στην Αγγλία και την αυλαία που πέφτει στην Γαλλία ασχολείται στα προγνωστικά του ο #TheMagician

ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΓΙΑ ΝΕΑ ΜΕΛΗ!

Καλημέρα σας. Τελευταία αγωνιστική στην Γαλλία, με πολλούς αγώνες να παρουσιάζουν έντονο ενδιαφέρον όσον αφορά την έξοδο στην Ευρώπη και την αποφυγή του υποβιβασμού. Δεσπόζει επίσης και ο τελικός κυπέλλου Αγγλίας ανάμεσα στις δύο ομάδες του Μάντσεστερ. Πάμε να δούμε τα προγνωστικά μας.

Προγνωστικά: Όλα για το κύπελλο

Θα ξεκινήσουμε τα προγνωστικά μας με το τελικό του κυπέλλου Αγγλίας. Οι τυπικά γηπεδούχοι της Μάντσεστερ Σίτι κατέκτησαν το πρωτάθλημα και ο προπονητής τους Γκουαρντιόλα προέβη σε συνεχόμενες αλλαγές στην βασική ενδεκάδα, ώστε να γλιτώσει ενδεχόμενο τραυματισμό κάποιου πρωτοκλασάτου παίχτη του αλλά και να περιορίσει την κούραση από τα συνεχόμενα παιχνίδια. Δύο αγώνες έμειναν για τους πολίτες, ο σημερινός τελικός και ο τελικός του Champions League σε μια εβδομάδα, που αποτελεί και τον διακαή πόθο των διοικούντων. Δεν θ’ αδιαφορήσει βέβαια για το τρόπαιο καθώς έτσι θα έρθει πιο κοντά στο treble, που φέτος μοιάζει πιο πιθανό από ποτέ. Υπερπλήρης σε όλες τις γραμμές και με τον Χάαλαντ να πετάει φωτιές στην επίθεση, κρίνεται δύσκολο να μείνει η ομάδα μακριά από το γκολ. Εκτός αναμέτρησης ο Άκε.

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ολοκλήρωσε στην τρίτη θέση την φετινή Premier League ενώ αποκλείστηκε στα προημιτελικά του Europa League από την μετέπειτα κάτοχο Σεβίλλη. Κατέκτησε το EFL Cup, δηλαδή το Λιγκ Καπ της Αγγλίας με νίκη 2-0 απέναντι στην Νιούκαστλ, χωρίς όμως αυτό να έχει την αίγλη του κυπέλλου. Τελευταίος αγώνας για τους κόκκινους διαβόλους, οι οποίοι θέλουν το κύπελλο, ειδικά στην περίπτωση που ο αντίπαλος θα είναι η μισητή συμπολίτισσα. Σε δηλώσεις τους οι παίχτες της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ είπαν ότι δεν φοβούνται τον Χάαλαντ και σκέφτονται μόνο την νίκη. Εκτός οι Σαμπίτσερ και Μαρσιάλ.

Πρώτη φορά αντιμέτωπες οι δύο ομάδες στον τελικό του κυπέλλου Αγγλίας. Στις προηγούμενες έξι αναμετρήσεις στο θεσμό η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έχει πέντε νίκες έναντι μίας της σημερινής της αντιπάλου. Επιλογή μας το goal/goal και over 2,5 με απόδοση 2.05 στην Betshop.

Η ώρα της αλήθειας

Η Ναντ ξεκίνησε την σεζόν με προσδοκίες για άνετη παραμονή αλλά στην πορεία τα δεδομένα άλλαξαν προς το χειρότερο. Η περσινή κάτοχος και φετινή φιναλίστ του κυπέλλου Γαλλίας, μετά την ήττα από την Λιλ με 2-1 στον τελευταίο της αγώνα, έφτασε τα 14 συνεχόμενα παιχνίδια χωρίς νίκη στο πρωτάθλημα, με πέντε ισοπαλίες. Αυτή η διαρκής πτώση την οδήγησε στην 17η θέση με 33 βαθμούς, θέση η οποία οδηγεί στην δεύτερη κατηγορία, με την σωτηρία ν’ απέχει μόλις δυο βαθμούς, στους 35 που έχει η Οσέρ. Η τελευταία αγωνίζεται απέναντι στην δεύτερη της βαθμολογίας αλλά αδιάφορη Λανς. Πρώτα απ’ όλα όμως θα χρειαστεί να κερδίσει την ήδη υποβιβασμένη Ανζέ. Δεν υπάρχει άλλο αποτέλεσμα για την γηπεδούχο πέρα από την νίκη, αλλά άλλο είναι να το θες και άλλο το να μπορείς. Δέχτηκε τέρμα στα 13 από τα 14 τελευταία παιχνίδια της στο πρωτάθλημα. Χωρίς απουσίες.

Από την άλλη η Ανζέ βρίσκεται στον πάτο του βαθμολογικού πίνακα. Έχει αποχαιρετήσει την κατηγορία εδώ και καιρό αλλά φαίνεται ότι της έκανε καλό, καθώς παίζει άνετα, χωρίς άγχος, κάνοντας ζημιές και γενικά δυσκολεύει πολύ τους αντιπάλους της. Την προηγούμενη αγωνιστική κέρδισε με 2-1 εντός την Τρουά, ενώ προηγήθηκε και το 2-2 στην έδρα της ενδέκατης Ρεμς. Ένατη σερί αγωνιστική που βρίσκει δίχτυα ενώ συμπλήρωσε και επτά συνεχόμενα goal/goal και over 2,5. Δέχτηκε τέρμα στους τελευταίους 14 από τους 15 αγώνες της.

Το άγχος είναι στους γηπεδούχους, που θα περιμένουν η Λανς να μην χαριστεί στην Οσέρ. Οι φιλοξενούμενοι έχουν το γκολ. Επιλογή μας το over 2,5 με απόδοση 1.60 στην Betshop. Θα κρατήσουμε επίσης και το goal/goal και over 2,5 με απόδοση 2.24 στην Betshop καθώς εάν σκοράρουν οι φιλοξενούμενοι και έρθουν βολικά τα δεδομένα για την Ναντ, θα πρέπει να κερδίσει.

Προγνωστικά: Για την φανέλα

Αζαξιό στον ποδοσφαιρικό χάρτη της Γαλλίας δεν υπάρχει. Προτελευταία στην βαθμολογία, έχει ξεκινήσει τα πλάνα της για την δεύτερη κατηγορία αρκετές εβδομάδες τώρα. Τελευταία φορά σκόραρε πριν επτά αγωνιστικές στις 16 Απριλίου στην ήττα από το Στρασβούργο με 3-1, ενώ για 20 σερί παιχνίδια πρωταθλήματος μετράει 16 ήττες, δύο ισοπαλίες και δύο νίκες, απέναντι στην ουραγό Ανζε και την 18η Τρουά. Ειδικότερα στους τελευταίους τρεις αγώνες δέχτηκε πέντε τέρματα από την Παρί Σεν Ζερμέν, πέντε από την Ρεν και τρία από Λανς. Φαίνεται πως τα έχουν παρατήσει στο στρατόπεδο των γηπεδούχων, περιμένοντας να ολοκληρωθεί το μαρτύριο.

Η δεύτερη θέση είχε κριθεί δύο εβδομάδες πριν για την Μαρσέιγ, στην ήττα από την Λιλ εκτός έδρας με 2-1. Υποδέχθηκε έπειτα την ανεβασμένη Μπρεστ και υπέστη δεύτερη αποτυχία με 2-1 εντός έδρας. Τρίτη στην βαθμολογία, εκεί θα τερματίσει αλλά περιμένουμε απάντηση πρώτον, εξαιτίας της τελευταίας ήττας (υπήρξαν μικρές αποδοκιμασίες) και δεύτερον θέλοντας να πάρει ρεβάνς για την ήττα του πρώτου γύρου με 2-1 στο «Βελοντρόμ». Χαώδης η απόσταση που χωρίζει τις δύο ομάδες, με τους φιλοξενούμενους να τα πηγαίνουν καλύτερα εκτός έδρας (13-3-3/32-15 τέρματα) παρά εντός. Επτά συνεχόμενα goal/goal και over 2,5 για την Μαρσέιγ με πέντε νίκες και δύο ήττες.

Στο πτώμα της Αζαξιό έχουν ασελγήσει πολλές ομάδες. Ικανή να το κάνει είναι και η Μαρσέιγ. Κρατάμε το διπλό και over 2,5 με απόδοση 1.90 στην Betshop.

Στράβωσε το κλίμα

Παραμένουμε Γαλλία. Σφράγισε το πρωτάθλημα την προηγούμενη αγωνιστική η Παρί Σεν Ζερμέν με την ισοπαλία (1-1) εκτός με το Στρασβούργο, αλλά λίγο ο σοβαρός τραυματισμός του τερματοφύλακα Ρίκο, ο οποίος έπεσε από άλογο και τραυματίστηκε (εγκεφαλική αιμορραγία) και η πολύ πιθανή αποχώρηση του Μέσι δεν έχουν επιτρέψει στους γηπεδούχους να χαρούν την κατάκτηση του τίτλου. Τελευταίος αγώνας για φέτος στην σκιά των άσχημων ειδήσεων για την ομάδα. Τις τελευταίες δέκα αγωνιστικές έχει επτά νίκες, μία ισοπαλία και δύο ήττες δεχόμενη σε οχτώ από αυτές τέρμα.

Αντίπαλος της η Κλερμόν, η οποία έχει ανεβάσει στροφές το τελευταίο διάστημα. Βρίσκεται στην όγδοη θέση με 56 βαθμούς, μετά από την επικράτηση με 2-0 επί της Λοριάν το Σάββατο, ενώ σκόραρε στα δέκα σερί τελευταία της παιχνίδια. Μπορεί να εκμεταλλευτεί την κατάσταση των φιλοξενούμενων και να σκοράρει μιας και βρίσκεται σε καλή κατάσταση.

Η πληρότητα της γηπεδούχου σε όλες τις γραμμές είναι αδιαμφισβήτητη. Το ερώτημα είναι πόσο διάθεση για ποδόσφαιρο θα βγάλουν οι παίχτες της. Επιλογή μας το goal/goal και over 2,5 με απόδοση 1.82 στην Betshop.

Προγνωστικά: Κρίνεται το μέλλον της

Κλείνουμε τα προγνωστικά μας με την αναμέτρηση μεταξύ της Μπρεστ εναντίον της Ρεν. Οι γηπεδούχοι βρίσκονται σε εκπληκτική κατάσταση. Από τις αρχές Μαρτίου έχει μόλις δύο ήττες σε δώδεκα αγώνες (η πρώτη χρονικά από την Παρί Σεν Ζερμέν στο 90′ με 2-1 και η δεύτερη αν και ήταν καλύτερη στον αγωνιστικό χώρο, από την Λοριάν εκτός έδρας), τρεις ισοπαλίες και επτά νίκες. Πέντε σερί νίκες στην έδρα της, με ομάδες βέβαια εκτός οχτάδας αλλά με το τελευταίο ντεμαράζ αποτελεσμάτων απομακρύνθηκε μια και καλή από την επικίνδυνη ζώνη. Οι φιλοξενούμενοι της Ρεν πήραν τον τελικό της προηγούμενης αγωνιστικής απέναντι στην Μονακό με 2-0 εντός έδρας, έφθασαν τους 65 βαθμούς και ισοβαθμούν στην πέμπτη θέση με τους Μονεγάσκους. Η Λιλ βρίσκεται έναν πάνω στους 66 και από τους τρεις ένας θα μείνει εκτός Ευρώπης. Τέσσερις νίκες στα πέντε τελευταία παιχνίδια με τις τρεις να προέρχονται απέναντι στις τρεις τελευταίες του βαθμολογικού πίνακα. Εξαιρετική στην έδρα της (15-0-4/43-14 τέρματα) αλλά παρουσιάζεται πολύ μέτρια μακριά από αυτή (5-5-8/24-24 τέρματα). Θέλει καλύτερο ή ίδιο αποτέλεσμα με την Μονακό για να κρατήσει το ευρωπαϊκό εισιτήριο.

Η απόδοση του διπλού είναι για γέλια, όπως και over 1,5 γκολ των φιλοξενούμενων. Σύμφωνοι, είναι αυτή που καίγεται για αποτέλεσμα αλλά επειδή το στοίχημα είναι οι αποδόσεις θα πάω με το over 1,5 γκολ της γηπεδούχου Μπρεστ που βρίσκεται σε εξαιρετική φόρμα, με απόδοση 3.65 στην Betshop.

Καλή επιτυχία

Περισσότερα

Click to comment

Trending