Connect with us
Advertisement

Γ ΕΘΝΙΚΗ

Γ’ Εθνική: Με ανατροπή τον Διγενή Νεοχωρίου ο Αστέρας Πετριτή

Την δεύτερη, αυτή την φορά εντός έδρας, συνεχόμενη και επίσης πολύ σπουδαία νίκη της πέτυχε η ομάδα του Αστέρα Πετριτή, καθώς την Κυριακή (29/1) κέρδισε με 2-1 τον Διγενή Νεοχωρίου, στα πλαίσια της 11ης αγωνιστικής του 3ου Ομίλου του Πρωταθλήματος της Γ΄ Εθνικής Κατηγορίας.

Στην αναμέτρηση που πραγματοποιήθηκε στο Αθλητικό Κέντρο ΕΠΣ Κέρκυρας, οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν στο 7Ο λεπτό της αναμέτρησης με τον Θανάση Καλτσά, σε μια φάση που δεν.. μύριζε γκολ, αλλά εντέλει η μπάλα κατέληξε στην εστία του Λευτέρη Πισσιάνη και το 0-1, ήταν το αποτέλεσμα του πρώτου ημιχρόνου παρά τις προσπάθειες των Πετριτιατών να ισοφαρίσουν.

Στο δεύτερο μέρος οι γηπεδούχοι του Γιάννη Σφακιανάκη έφεραν το ματς στα ίσια με τον Κώστα Γεωργακόπουλο, ο οποίος στο 55΄ με πλασέ έστειλε την μπάλα στα αντίπαλα καρέ , κάνοντας το 1-1, αλλά αμέσως μετά αντικαταστάθηκε διότι τραυματίστηκε. Ο … από μηχανής Θεός του Αστέρα, Δημήτρης Γραμμένος βρέθηκε τετ-α-τετ με τον αειθαλή τερματοφύλακα, Δημήτρη Κουτσόπουλο, αλλά ανετράπη από τον αμυντικό των Τρικαλινών, Πολύκαρπο Δραγατσίκη. Ο διαιτητής της αναμέτρησης, Λεωνίδας Τζόβας υπέδειξε πέναλτι, υπέρ ημών, ενώ ταυτόχρονα έδειξε κόκκινη κάρτα στον αντίπαλο παίκτη, ο οποίος πήρε την άγουσα για τα αποδυτήρια. Την εκτέλεση από την… άσπρη βούλα ανέλαβε ο Γραμμένος, ο οποίος έκανε το τελικό 2-1 στο 81΄ και για ακόμη μια φορά έδωσε το τρίποντο στην ομάδα του

Βοηθοί του ρέφερι, Τζόβα ήταν ο Ορέστης Ευαγγέλου & ο Αριστείδης Πασιάς, άπαντες προερχόμενοι από την ΕΠΣ Ηπείρου.

Η σύνθεση του Αστέρα Πετριτή : (Γιάννης Σφακιανάκης) Λευτέρης Πισσιάνης, Μάρκος Θηραίος, Νίκος Μεντής, Οδυσσέας Πούλος, Χρήστος Γεωργοπάλης, Δημήτρης Γραμμένος, Δημήτρης Κουκουλέκης, Πάρης Γκασίδης, Χρήστος Τσιάβος, Κώστας Γεωργακόπουλος, Γιώργος Γαρδικιώτης

Ως αλλαγή έπαιξαν οι: Ιγκόρ Μακρόν, Σταύρος Ρουμελιώτης, Χρήστος Σούκερας

Να επισημανθεί πως ο Αστέρας Πετριτή έχει πλέον 15 βαθμούς και μπορεί να ατενίζει το μέλλον του με συγκρατημένη αισιοδοξία!

Πηγή: corfucorner

Περισσότερα

Click to comment

Trending