Connect with us
Advertisement

SUPERLEAGUE 2

Νίκη Αιγάλεω με ΠΑΟ Ρουφ, αλλά επισκιάστηκε από σοβαρούς τραυματισμούς!

Μία σημαντική νίκη από βαθμολογικής πλευράς σημείωσε το Αιγάλεω στο γήπεδο του Ταύρου, κόντρα στον ΠΑΟ Ρουφ με σκορ 3-1, όμως οι σοβαροί τραυματισμοί εκατέρωθεν επισκίασαν το εν λόγω παιχνίδι.

Τα πάντα έγιναν στο πρώτο μέρος της αναμέτρησης, την οποία παρακολούθησαν περίπου 700 φίλοι του ποδοσφαίρου (200 οπαδοί του Αιγάλεω) στη φυσική έδρα του Φωστήρα. Οι φιλοξενούμενοι μπήκαν πολύ δυνατά στο ματς και κατάφεραν να πετύχουν τρία τέρματα σε διάστημα 17 λεπτών (10′, 24′, 27′)! Ωστόσο, οι φιλοξενούμενοι στο 16′ είχαν την ατυχία ο Άγγελος Καρατάσιος να υποστεί εξάρθρωση ωμοπλάτης και αντικαταστάθηκε από τον Σπίνο. Από την άλλη, οι γηπεδούχοι κατάφεραν με την ολοκλήρωση του πρώτου 45λέπτου να κερδίσουν πέναλτι και να μειώσουν σε 1-3 μετά από εκτέλεση του Νιτσάκη.

Όμως, στο 43′ ο ποδοσφαιριστής του ΠΑΟ Ρουφ Οδυσσέας Γιαννάκου σε προσπάθεια του ένιωσε ότι «κόλλησε» το πόδι στον αγωνιστικό χώρο και έπεσε κάτω σφαδάζοντας με αποτέλεσμα άπαντες να φωνάξουν αμέσως το ιατρικό τιμ των γηπεδούχων, δείχνοντας με χειρονομίες ότι ο τραυματισμός είναι πολύ σοβαρός! Οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν ότι το πρόβλημα εστιάζεται στην επιγονατίδα του νεαρού ποδοσφαιριστή και αναμένονται τα αποτελέσματα των εξετάσεων στις οποίες θα υποβληθεί για να γίνει γνωστό το μέγεθος του τραυματισμού.

Στα αξιοσημείωτα, μιας και το σκορ παρέμεινε μέχρι το τέλος της αναμέτρησης, ήταν ότι ο ΠΑΟ Ρουφ παρουσιάστηκε άκρως ανταγωνιστικός και δείχνει παιχνίδι με το παιχνίδι ότι γίνεται όλο και καλύτερος με τους ανθρώπους της ομάδας να θεωρούν ότι πολύ σύντομα θα έρθουν και τα θετικά αποτελέσματα που τόσο έχει ανάγκη η ομάδα για να παραμείνει στην κατηγορία.

Το φιλμ και τα γκολ του αγώνα:

3′ Κεφαλιά του Κολλά από κόρνερ Μπαστιάνου, η μπάλα πέρασε αουτ…
10′ ΓΚΟΛ! Φάση διάρκειας από τα αριστερά με σουτ του Βλαχομήτρου, έδιωξε ασταθως ο Κουνάδης, ο Κολλάς έκανε την σεντρα σουτ και ο Μπαστιάνος από κοντά άνοιξε το σκορ!
25′ ΓΚΟΛ! Σέντρα του Κολλά από τα δεξιά και ο Βλαχομήτρος με δυνατή κεφάλια νικά τον Κουνάδη γράφοντας το 0-2!
27′ ΓΚΟΛ! Ατομική ενέργεια από Τσιλιγκίρη, λανθασμένη απομάκρυνση από τους γηπεδούχους στην άμυνα και ο Ανδρέας Βλαχομήτρος και πάλι με κεφαλιά κάνει το 0-3!
45′ ΓΚΟΛ! Ο Σκαφίδας ανατρέπει τον Δαλαμήτρα και ο διαιτητής καταλογίζει πέναλτι. Ο Νιτσάκης το εκτελεί και μειώνει το σκορ σε 1-3!
45+3′ Ο Μπαστιάνος βγήκε απέναντι στον Κουνάδη, με τον τερματοφύλακα του ΠΑΟ Ρουφ να απομακρύνει σωτήρια την μπάλα!
51′ Ο Κυριαζής βρέθηκε απέναντι από τον Σκαφίδα, όμως δεν κατάφερε να τον νικήσει και παρέμεινε το 1-3 υπέρ του Αιγάλεω!
72′ Ο Κωστανάσιος σε θέση τετ α τετ δεν καταφέρνει να νικήσει τον Κουνάδη, ο οποίος έδιωξε την μπάλα σε κόρνερ και στη συνέχεια της φάσης ο Τσιλιγκίρης σούταρε και ο τερματοφύλακας του ΠΑΟ Ρουφ μπλόκαρε την μπάλα!
75′ Ο Μπαστιάνος έκανε τη σέντρα και ο Σταματής με κεφαλιά ανάγκασε σε ακόμη μία επέμβαση τον Κουνάδη!

ΠΑΟ Ρουφ (Γκούμας): Κουνάδης, Γιαννάκου (32′ λ.τ Τασιουλής), Καμύ, Κατσούλης, Μκρτσιάν, Παπουτσογιαννόπουλος, Καλλέργης, Ζαχάρος, Νιτσάκης (70′ Μπαϊράμι), Κουκοβίνης (46′ Κυριαζής), Δαλαμήτρας.

Αιγάλεω (Γράφας): Σκαφίδας, Χοτζάλι, Μπούσης, Καρατάσιος (16′ λ.τ Σπίνος), Φουρλάνος, Τσίτσαρης, Μπαστιάνος, Πολυχρόνης (61′ Δημούτσος), Κολλάς (61′ Σταματής), Τσιλιγκίρης, Βλαχομήτρος (43′ λ.τ Κωστανάσιος).

Περισσότερα

Click to comment

Trending