Connect with us
Advertisement

Γ ΕΘΝΙΚΗ

Γ’ Εθνική: Απόδραση από την Πτολεμαΐδα για Πιερικό

Αν και έπαιζε με 10 παίκτες στο τελευταίο 20λεπτο του παιχνιδιού εντούτοις ο Πιερικός κατάφερε με γκολ του Κατσαβάκη στο 90ο λεπτό να πάρει ένα σπουδαίο διπλό στην Πτολεμαΐδα επί του Φούφα μειώνοντας έτσι την διαφορά από την πρωτοπόρο Κοζάνη (1-1 στο Αγγελοχώρι) στους 5 βαθμούς.

Το παιχνίδι έγινε παρουσία 150 φιλάθλων που παρά το τσουχτερό κρύο προτίμησαν να έρθουν στο γήπεδο από τη ζεστασιά του σπιτιού τους. Σε γενικές γραμμές έγινε ένα παιχνίδι κέντρου με τους φιλοξενούμενους να παίρνουν ένα «τεράστιο» διπλό στο τελευταίο λεπτό.

Στο πρώτο ημίχρονο έγινε ένα παιχνίδι κέντρου με τους γηπεδούχους να έχουν την πρωτοβουλία και τον έλεγχο του αγώνα απέναντι σε ένα Πιερικό που προσπαθούσε να απειλήσει με αντεπιθέσεις. Σε μια από αυτές μάλιστα κατάφερε να προηγηθεί κόντρα στη ροή του αγώνα αλλά ο Φούφας απάντησε πολύ γρήγορα και το ημίχρονο έληξε ισόπαλο.

Στην επανάληψη οι φιλοξενούμενοι ήταν αυτοί που ξεκίνησαν καλύτερα είχαν τον έλεγχο και πίεσαν για ένα 2ο γκολ. Στα τελευταία 30 λεπτά ο προπονητής του Φούφα έριξε στο παιχνίδι Σιδηρόπουλο και Τοπάλη προσπαθώντας να αλλάξει την εικόνα του αγώνα. Από την στιγμή που ο Πιερικός έμεινε με 10 στο 72ο ο Φούφας πίεσε, ο Πιερικός όμως άντεξε και στο 90ο μάλιστα κατάφερε να πάρει και τη νίκη με γκολ του Κατσαβάκη.

Φάσεις-γκολ

Στο 3ο σουτ Καρασούνα απέκρουσε δύσκολα σε κόρνερν ο Dranolli.Το εκτέλεσε ο Βασσάκης κοντινό πλασέ Χάιτα ελάχιστα έξω.

Στο 25ο εκτέλεση φάουλ Καρασιούνα άουτ.

Στο 36ο σέντρα Καλλογιανίδη ο Μητσόπουλος από κοντά δεν έπιασε όπως ήθελε το σουτ και χάθηκε η ευκαιρία.

Στο 39ο ο Κυπαρίσσης μπήκε από δεξιά και τη κατάλληλη στιγμή γύρισε στον Παπαδόπουλο που σχεδόν από τη γραμμή έκανε το 0-1.

Η απάντηση του Φούφα ήρθε μετά από 4 λεπτά όταν ο Χάιτας πήρε την πρώτη κεφαλιά με τη μπάλα να στρώνεται στον Θεοδουλίδη που με νέα κεφαλιά ισοφάρισε.

Στο 51ο σουτ του Παπαδόπουλου από καλή θέση ο Δημητριάδης απέκρουσε.

Στο 63ο το γήπεδο πήγε να παίξει άσχημο παιχνίδι στον Δημητριάδη όταν μετά από κεφαλιά του Παπαδόπουλου η μπάλα βρήκε στη λάσπη που υπήρχε στη μικρή περιοχή πήγε να αλλάξει πορεία αλλά ο τερματοφύλακας του Φούφα αντέδρασε ακαριαία και μπλόκαρε.

Στο 72ο ο Θεοδουλίδης βγήκε τετ-α-τετ με τον τερματοφύλακα και πήγε να περάσει την μπάλα από πάνω του με τον παίκτη του Πιερικού να διώχνει με τα χέρια ενώ ήταν έξω από την περιοχή με αποτέλεσμα να δεχθεί την κόκκινη κάρτα.

Το φάουλ που δόθηκε εκτέλεσε ο Τοπάλης με την μπάλα να φεύγει ελάχιστα έξω.

Στο 90ο ο Κατσαβάκης πάγωσε το ήδη παγωμένο γήπεδο όταν με όμορφο σουτ έκανε το 1-2.

Στο 94ο σουτ του Καλογιαννίδη από καλή θέση πέρασε άουτ.

Διαιτητής: Τζάμος (Σ.Δ. Καστοριάς)

Βοηθοί: Δημητριάδης- Λαζαριώτης (Σ.Δ. Καστοριάς)

Απέβαλε τον Dramolli ενώ κίτρινες είδαν οι Ρέλκας, Χάιτας, Κραγιόπουλος, Δεληγιάννης, Μακρίδης

Μακεδονικός Φούφα: Δημητριάδης, Σεκουλίδης (62ο Τοπάλης), Σερσέμης, Παππάς, Καρασιούνας (62ο Σιδηρόπουλος), Ρέλκας, Θεοδουλίδης, Χάιτας, Ηλιάδης (19o λ.τ. Καλογιαννίδης), Μητσόπουλος (87ο Σπανδωνίδης), Βασσάκης

Πιερικός: Dramolli, Μακρίδης (84ο Βήττος), Δεληγιάννης, Τουλίκας (61ο Νικολαΐδης), Κατσαβάκης, Παπαδόπουλος (72ο Μπαλάφας), Κραγιόπουλος, Κατσαρός (61ο Καλαϊτζης), Μαυρίδης (84ο Χατζηκωνσταντίνου), Κατσιαμήτας, Κυπαρίσσης.

Πηγή: e-ptolemeos

Περισσότερα

Click to comment

Trending