Connect with us
Advertisement

ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Η δίψα για τρόπαιο οδηγεί στο 2.05 #Bats

προγνωστικά

Δύο επιλογές από τον πρώτο ημιτελικό του Nations League απόψε για τον #Bats.

Η τελική φάση του Nations League ξεκινά με το παιχνίδι Ολλανδία – Κροατία, το οποίο μονοπωλεί το ενδιαφέρον στα σημερινά προγνωστικά.

Προγνωστικά: Ολλανδία – Κροατία

Στο «Ντε Κούιπ» του Ρότερνταμ η Ολλανδία υποδέχεται την Κροατία για τον πρώτο ημιτελικό του Nations League. Μια διοργάνωση που σίγουρα δε φέρει το βάρος του Euro ή πόσο μάλλον του Μουντιάλ, αλλά δεν είναι και εντελώς αδιάφορη για τις ομάδες που διεκδικούν το τρόπαιο. Απόψε έχουμε δύο αρκετά διαφορετικές περιπτώσεις ομάδων. Η Ολλανδία κληρονομεί την εξαιρετική δουλειά του Φαν Χάαλ για να τη φέρει ως εδώ και θα κληθεί με τον Κούμαν και μερικές αλλαγές στο ρόστερ της να φτάσει μέχρι το τέλος του δρόμου. Αντίθετα, η Κροατία συνεχίζει με τον Ντάλιτς στον πάγκο για έκτη χρονιά και πέρα από μερικές προσθαφαιρέσεις στο ρόστερ έχει διατηρήσει τον κορμό της.

Οι γηπεδούχοι θα στερηθούν των υπηρεσιών του Ντεπάι και του Ντε Λιχτ, ενώ για τους φιλοξενούμενους δεν είναι διαθέσιμος ο Γκβάρντιολ. Εκατέρωθεν σημαντικές απουσίες και κυρίως στα μετόπισθεν για τις δύο πλευρές. Μέχρι στιγμής η σύντομη ιστορία της τελικής φάσης του θεσμού μας έχει δείξει ότι οι ομάδες την αντιμετωπίζουν με πιο «ελεύθερο» στυλ από τις μεγάλες διοργανώσεις. Συν τοις άλλοις, αμφότεροι οι σημερινοί μονομάχοι έχουν πολύ μεγάλο κίνητρο για να κατακτήσουν τον τίτλο του Nations League. Οι «οράνιε», παρά την τεράστια ιστορία τους, δεν έχουν και τη μεγαλύτερη συλλογή τροπαίων. Από την άλλη οι Κροάτες διανύουν μια εντυπωσιακή πενταετία από το Μουντιάλ του 2018 κι έπειτα, κι η κατάκτηση ενός τίτλου θα αποτελούσε το επιστέγασμα μιας χρυσής γενιάς για το ποδόσφαιρο της χώρας.

Συνεπώς, αξίζει να πάμε σε επιλογές τερμάτων. Πρώτη το να δούμε γκολ πριν το 28’, στο 2.05 της Novibet. Αυτό συνέβη στα δύο τελευταία ματς της Ολλανδίας και σε δύο από τα τελευταία τρία ματς της Κροατίας. Παράλληλα, θα πάρουμε και το να μπει γκολ και στα δύο ημίχρονα, με απόδοση 1.93 στην Stoiximan.

Ειδικό
21:45

Ολλανδία – Κροατία

Γκολ μέχρι το 28′

2.05
BET: 25 units
Ειδικό
21:45

Ολλανδία – Κροατία

Γκολ και στα δύο ημίχρονα

1.93
BET: 30 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

Περισσότερα

Click to comment

Trending