Connect with us
Advertisement

ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Μποζιονέλος προγνωστικά | Ασιατικό, φάουλ και σκόρερ

Τρεις επιλογές από 1.90 ως 4.33 για το Ισπανία – Ιταλία από τον #nbozionelos

🗣️ Join me

Πλέον κανάλια για στοιχηματικό chat και στο Telegram, και στο Viber και στο Whats App!

Όπου βολεύεστε καλύτερα, join!

Μπορείτε να βλέπετε και video στο TikTok μου.


▶️ About last… column 

Στο… 96′ χάθηκε το ασιατικό της Κροατίας για πλήρη πληρωμή αλλά ρεφάραμε ποντάροντας στο live over 3,5 – όσοι είστε στα κανάλια μου, ξέρετε…


🤔✍️ ΙσπανίαΙταλία

«Φούριας ρόχας» και «ατζούρι» διεκδικούν απόψε το εισιτήριο για την πρόκριση στον τελικό του Final-4 του UEFA Nations League, η ματσάρα διεξάγεται στο «Ντε Γκρολς Βέστε» του Ενσχεντε, έδρα της Τβέντε.

Η Ισπανία γύρισε σελίδα μετά το Μουντιάλ και την αποχώρηση του Λουίς Ενρίκε, με τον Λουίς Ντε λα Φουέντε στον πάγκο επικράτησε 3-0 της Νορβηγίας στα προκριματικά του Euro 2024 αλλά κατόπιν έχασε 1-0 από τη Σκωτία. Ο νέος ομοσπονδιακός κάλεσε εκ νέου αρκετά νέα πρόσωπα. Με 4-3-3 η «ρόχα» και τους Ντάνι Όλμο, Μοράτα, Ασένσιο μπροστά και με τους Λαπόρτ και Νάτσο στα στόπερ και τους Μερίνο, Ρόδρι, Γκάβι στη μεσαία γραμμή.

Η Ιταλία διεκδικεί το πρώτο Nations League στη δεύτερη παρουσία της σε Final-4 ενώ… έλαμψε δια της απουσίας της από το Μουντιάλ του Κατάρ. Στην προκριματική φάση του Euro ξεκίνησε με ήττα 2-1 από την Αγγλία στη Νάπολη και νίκη 2-0 στη Μάλτα, ματς όπου έκανε ντεμπούτο σκοράροντας δις ο νατουραλιζέ φορ της αργεντίνικης Τίγκρε, Ρετέγκι. Ξεκινά κι απόψε βασικός, μαζί με τους Κιέζα και Πελεγκρίνι στο 4-3-3 του Ρομπέρτο Μαντσίνι. Εκτός αποστολής για διάφορους λόγους οι Έμερσον, Ρομανιόλι, Λοκατέλι, Τονάλι και Μπεράρντι. Ο Ρετέγκι προτιμάται αντί του Ιμόμπιλε, οι Μπαρέλα, Ζορζίνιο, Βεράτι στα μεσαία γραμμή και στα στόπερ οι Ατσέρμπι και Μπαστόνι της Ιντερ που αποδίδουν βέβαια καλύτερα σε τριάδα πίσω και όχι σε ζώνη.

Στο 13-14-11 η συνολική παράδοση υπέρ της Ισπανίας. Σε νοκ άουτ, ήτοι τελική φάση Μουντιάλ, Euro και Nations League έχουν ανταμώσει 11 φορές με απολογισμό 4-5-2 υπέρ της Ιταλίας, μάλιστα η νίκη των Ισπανών στον προηγούμενο ημιτελικό του Nations League ήταν η πρώτη τους σε νοκ άουτ επί των «ατζούρι» από τον τελικό του Euro 2012. 

Ασιατικό, φάουλ και σκόρερ

Στοιχηματικά, αμφότερες βρίσκονται σε φάση ανασυγκρότησης η Ισπανία, φάνηκε και για τις δύο και στα ματς του Μαρτίου. Νέα πρόσωπα και πάλι εκατέρωθεν, δεν βγαίνει εύκολα άκρη. Μα μια ματιά όμως, η Ιταλία που έχει πιο έμπειρους διεθνείς, κακώς τιμάται τόσο ψηλά: η αξία στο ασιατικό της με 0,25 (και μισή πληρωμή σε ισοπαλία).

Σε πιο ειδικά, για σκόρερ κράτησα τον Φεντερίκο Κιέζα που πάντα παίζει ψυχωμένος όταν φορά τη φανέλα με το εθνόσημο, είχε σκοράρει ενάντια στην Ισπανία και στον μεταξύ τους ημιτελικό για το Euro 2020 στο Γουέμπλεϊ, ανοίγοντας το σκορ, πριν ο Μοράτα ισοφαρίσει και στείλει το ματς στην παράταση. Και σε ματς μάλιστα όπου είχαν βγει 35 φάουλ κι άλλα 34 έγιναν στον άλλο τους ημιτελικό για το Nations League, το 2021. Και γιατί όχι…


🔎 Πού με βρίσκεις; Με ένα κλικ ΕΔΩ μπορείτε να δεις όλα μου τα social – και όχι μόνο!


🎁🎂 Γενέθλια!

Ήταν 15 Ιουνίου 2020, μέσα στην κλεισούρα του κορωνοϊού, όταν η ιδέα που είχα, και μοιράστηκα σε φίλους και αναγνώστες, έγινε πράξη. Μαζευτήκαμε 30 νοματαίοι, που αργότερα έφτασαν ως τους 45 (!), για να βγάλουμε ένα στοιχηματικό site όπως το θέλαμε και μη ακολουθώντας την πεπατημένη άλλων.

Το koubanezos.gr γεννήθηκε σαν σήμερα, μεγάλωσε. Καθιερώθηκε.

Με μεράκι, με όρεξη, με καθημερινή δουλειά και συνέπεια, όλοι μαζί χτίσαμε σιγά σιγά και γίναμε παράλληλα μια τεράστια παρέα με όλους εσάς που μας εμπιστεύεστε. Καθημερινά. Και σας ευχαριστούμε για αυτό.

Βεβαίως, η πορεία απαιτεί και επαγγελματικές προσεγγίσεις. Σταδιακά ήρθαν και πιο επαγγελματίες στην ομάδα, μπήκαν διαφημίσεις (καθώς τα έξοδα έγιναν πολλά), γίναμε ένα site που δεν είχε να ζηλέψει τίποτε από τα άλλα.

Ασιατικό, φάουλ και σκόρερ

Με το παλιό λογότυπο…

Και, από τις 15 Μαρτίου φέτος, υπήρξε αλλαγή στο ιδιοκτησιακό καθεστώς για την οποία δεσμεύομαι να σας πω περισσότερα τέλη Ιουνίου, στο τελευταίο άρθρο πριν την (απαιτούμενη, για να καθαρίσει το μυαλό) δίμηνη αποχή.

Many many thanks, αγάπη μόνο.


Περισσότερα

Click to comment

Trending