Connect with us
Advertisement

SUPERLEAGUE

Χάνει την σεζόν ο Πάολο Φερνάντες ολική ρήξη αχίλλειου τένοντα

Πολύ άσχημα είναι τα νέα από τη μαγνητική τομογραφία του Πάολο Φερνάντες, ο οποίος τραυματίστηκε στην Ισπανία, κάνοντας πρόγραμμα με προσωπικό γυμναστή.

Ο Ισπανός μεσοεπιθετικός θα χάσει, σχεδόν, όλη την σεζόν, αφού έχει υποστεί ολική ρήξη αχίλλειου τένοντα, στο δεξί πόδι, και θα χειρουργηθεί, σήμερα το απόγευμα, στη Βαρκελώνη, από γιατρό της επιλογής του.

Από τη πρώτη στιγμή, το ιατρικό τιμ της ΑΕΚ είναι σε άμεση επαφή με τον Ισπανό γιατρό.

Ο Πάολο Φερνάντες, που αποκτήθηκε πέρσι τον Αύγουστο από τον Βόλο αλλά ενσωματώθηκε στην χειμερινή διακοπή στην ΑΕΚ, είχε 19 συμμετοχές, 2 γκολ και 1 ασίστ με τα κιτρινόμαυρα.

Highlight της παρουσίας του ήταν το απίθανο γκολ με το οποίο σφράγισε το νταμπλ στον τελικό Κυπέλλου απέναντι στον ΠΑΟΚ στον τελευταίο αγώνα της σεζόν.

Μετά την δυσάρεστη αυτή εξέλιξη, στην ΑΕΚ καλούνται να αποφασίσουν για το πώς θα καλύψουν το κενό. Θα πρέπει να θεωρείται δεδομένη μια προσθήκη στα εξτρέμ, εκτός κι αν μεταπειστεί ο Νόρντιν Άμραμπατ και συνεχίσει, παρότι είχε εκφράσει την επιθυμία να γυρίσει στην Ολλανδία για οικογενειακούς λόγους. Πάντως στην παρούσα φάση η «Ένωση» έχει απομείνει στα εξτρέμ με τον Ελίασον και τους Γκατσίνοβιτς και Τσούμπερ να μπορούν επίσης να παίξουν αυτόν τον ρόλο.

Click to comment

Trending