Connect with us
Advertisement

ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΗΣ

VOLOS SUMMER CAMP 202 Ξεκινάμε….

Όπως πέρυσι, έτσι και φέτος θα πραγματοποιηθεί για 2η συνεχή χρονιά, από τον σύλλογο μας ‘Α.Σ ΒΟΛΟΣ’, το πρόγραμμα «Αθλητικό Καλοκαίρι – Volos summer camp 2023», σε τρεις περιόδους(19/6 έως 23/6, 26/6 έως 30/6 και 3/7 έως 7/7).

Πρόκειται για ένα πρόγραμμα το οποίο αγαπήθηκε ιδιαίτερα από τα παιδιά της πόλης μας, δίνοντας τους την ευκαιρία να συνδυάσουν αθλητισμό, παιχνίδι, ψυχαγωγία και δημιουργικότητα.

Σε διάρκεια μιας εβδομάδας, από το πρωί έως το μεσημέρι οι μικροί πρωταγωνιστές έχουν την ευκαιρία να συμμετέχουν ενεργά σε αθλήματα που τυχόν δεν γνώριζαν ότι καλλιεργούνταν στο Βόλο από τοπικούς συλλόγους.

Τα αθλήματα που παρουσιάζονται στα παιδιά με την συμμετοχή των συλλογών και των καθηγητών Φυσικής Αγωγής-προπονητών είναι ποδόσφαιρο, τένις, μπάσκετ, τζούντο, στίβος, καράτε, κυκλική προπόνηση, σκοποβολή, τοξοβολία, kick boxing, χειροσφαίριση, βόλεϊ, ζίου ζίτσου & ενόργανη γυμναστική. 

Επίσης τα παιδιά θα φιλοξενηθούν στις εγκαταστάσεις της Λέσχης Ειδικών Δυνάμεων Ν. Μαγνησίας απέναντι από την Παναγία Γορίτσης Βόλου όπου τους δίνεται η ευκαιρία να δοκιμάσουν το Flying Fox (εναέρια κεκλιμένη κατάβαση) ενώ θα εκπαιδευτούν σε μάθημα πρώτων βοηθειών και διατροφής.

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ-ΕΓΓΡΑΦΕΣ: Κλαδάκη Ελευθερία(6934649398), Νταοπούλου Τόνια(6948545658), Ντάκης Αλέκος (6974353403).

*ΔΗΛΩΣΤΕ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ – περιορισμένες θέσεις, θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.

Trending