Connect with us
Advertisement

ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Με την έδρα και με ειδικά παικτών #Playmaker

Προγνωστικά

Ο #Playmaker επανέρχεται με προγνωστικά, αυτή τη φορά από τους τελικούς του ιταλικού πρωταθλήματος, ποντάροντας σε σημεία έως 23.00!

Ο Playmaker είναι πάλι εδώ και πάλι με προγνωστικά μπάσκετ. Αυτή τη φορά, θα ταξιδέψουμε στην Ιταλία, όπου διεξάγεται η σειρά των τελικών ανάμεσα στην Αρμάνι και τη Βίρτους. Το σκορ είναι στο 2-2 και απόψε οι δυο ομάδες συναντιούνται στο Μιλάνο.

Προγνωστικά: Αρμάνι Μιλάνο – Βίρτους Μπολόνια

Πάμε αμέσως στο δια ταύτα. Πληρέστερο ρόστερ η Αρμάνι, πιο γερασμένο αυτό της Βίρτους. Περισσότερες επιθετικές λύσεις για τους γηπεδούχους, που έχουν αποδώσει καλύτερα σε αυτή τη σειρά. Μάλιστα στο τελευταίο παιχνίδι έφτασαν κοντά σε μια τεράστια ανατροπή. Θεωρώ ότι εύκολα ή δύσκολα θα κάνουν το 3-2 και θα το συνδυάσω με over 66,5 πόντους της Βίρτους. Άλλωστε, η παρέα του Τεόντοσιτς έχει ξεπεράσει σε όλα τα ματς αυτό το όριο.

Και αφού μιλήσαμε για τον Σέρβο, θα ξεκινήσω με αυτόν τα ειδικά της βραδιάς. Αγωνίζεται αρκετή ώρα, αφού η Μπολόνια στηρίζεται στους έμπειρους παίκτες της. Σε πολλά ματς της Euroleague φέτος είχε τουλάχιστον δύο ριμπαόυντ. Μου αρέσει το over 0,5 στο 1.75, αλλά προτιμώ να ρισκάρω στο over 1,5! Εξίσου προκλητική είναι η απόδοση και στις ασίστ του Σενγκέλια. Το line του είναι στο 3,5 και το έχει ξεπεράσει σε 3/4 ματς των τελικών. Σίγουρα αξίζει το over σε απόδοση άνω του διπλασιασμού. Θα ρίξω και μια 20άρα ζαριά στο συνδυασμό όλων των προγνωστικών. Έτσι κι αλλιώς, φτάνουμε στο τέλος της σεζόν και είμαστε πολύ καλά με την κάβα μας.

Combo
21:30

Αρμάνι Μιλάνο – Βίρτους Μπολόνια

1 & Βίρτους over 66,5

1.93
BET: 30 units
Ειδικό
21:30

Αρμάνι Μιλάνο – Βίρτους Μπολόνια

Σενγκέλια over 3,5 ασίστ

2.37
BET: 15 units
Ειδικό
21:30

Αρμάνι Μιλάνο – Βίρτους Μπολόνια

Τεόντοσιτς over 1,5 ριμπάουντ

4.45
BET: 10 units
Multicombo
21:30

Αρμάνι Μιλάνο – Βίρτους Μπολόνια

1 & Βίρτους over 67,5 & Σενγκέλια over 3,5 ασίστ & Τεόντοσιτς over 1,5 ριμπάουντ

21.00
BET: 5 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

Περισσότερα

Click to comment

Trending