Connect with us
Advertisement

ΜΠΑΣΚΕΤ

Κυρίαρχος ο Ερυθρός Αστέρας και 2-2

 

Σε πέμπτο παιχνίδι θα κριθεί ο τίτλος του πρωταθλητή στην Αδριατική Λίγκα, καθώς η ομάδα του Ντούσκο Ιβάνοβιτς επικράτησε με 68-56 και ισοφάρισε τη σειρά των τελικών απέναντι στη Παρτιζάν, που έχει το πλεονέκτημα έδρας.

Αμείωτο παραμένει το ενδιαφέρον στους τελικούς της ABA League, ο νικητής της οποίας εξασφαλίζει μία θέση στη Euroleague της επόμενης σεζόν μέσω wild card, ως είθισται τα τελευταία χρόνια. Η Παρτιζάν βρέθηκε στο 2-0, αλλά ο Ερυθρός Αστέρας απάντησε με ισάριθμες νίκες στη “Χάλα Πιονίρ” και όλα θα κριθούν σε μία τελευταία αναμέτρηση στη “Σταρκ Αρένα”.

Aπό την αρχή του σημερινού (20/6), τέταρτου αγώνα της σειράς, οι γηπεδούχοι ήταν κυρίαρχοι, έχοντας τη θερμή υποστήριξη του κόσμου τους, γνωρίζοντας πως μία πιθανή ήττα θα τους στερούσε το δικαίωμα να ελπίζουν στο πρωτάθλημα.

Πρώτος σκόρερ για τους νικητές ήταν ο Φακούντο Καμπάτσο με 21 πόντους, με τον Όγκνιεν Ντόμπριτς να προσθέτει άλλους 14 και τον Φίλιπ Πετρούσεφ ακόμη 10. Από τη άλλη πλευρά, ξεχώρισε ο Ντάντε Έξουμ με 12 πόντους, ενώ από 10 πέτυχαν οι Κέβιν Πάντερ και Αλέκσα Αβράμοβιτς.

Τα δεκάλεπτα: 20-13, 32-24, 49-39, 68-56//ΜΠ.

Περισσότερα

Click to comment

Trending