Connect with us
Advertisement

ΜΠΑΣΚΕΤ

Έμεινε στο Τελ Αβίβ ο ΝτιΜπαρτολομέο

 

Η Μακάμπι ανακοίνωσε την ανανέωση της συνεργασίας της με τον αρχηγό της, ο οποίος θα κλείσει οκτώ χρόνια με την ομάδα του “λαού”. 

Η Μακάμπι Τελ Αβίβ έχει ξεκινήσει το σχεδιασμό της ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου σε Ισραήλ και Euroleague, με τον αρχηγό να παραμένει στην ομάδα για ακόμη μία χρονιά, φτάνοντας τις οκτώ διαδοχικές στην ομάδα του “λαού”.

Ο λόγος για την παραμονή του Τζον ΝτιΜπαρτολομέο, ο οποίος φέτος στην Euroleague μέτρησε σε 39 παιχνίδια 6,2 πόντους, 1,9 ριμπάουντ και 1,1 ασίστ κατά μέσο όρο ανά ματς.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Τζον ΝτιΜπαρτολομέο για την ανανέωσή του:

«Είναι δύσκολο να περιγράψω πόσο χαρούμενος είμαι που συνεχίζω στην Μακάμπι. Η ομάδα και η χώρα έχουν γίνει σπίτι μου, δεν μπορώ να φανταστώ τον εαυτό μου αλλού. Πριν έξι χρόνια, όταν ήρθα στην Μακάμπι, δεν είχα σκεφτεί ότι θα έφτανα εδώ σήμερα. Όλα χάρη στην ομάδα, την διοίκηση, τους προπονητές, τους συμπαίκτες μου και φυσικά τους φιλάθλους, που με πίστεψαν και με στήριξαν πλήρως. Μετά από τόσα χρόνια, ακόμα εντυπωσιάζομαι από την αγάπη που παίρνω από όλους. Είμαι υπερήφανος και ευγνώμων».//Γ.



Περισσότερα

Click to comment

Trending