Connect with us
Advertisement

ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Μια στροφή πριν το Wimbledon με επιλογές έως 2.10! #Bilias1974

Προγνωστικά τένις

Δύο επιλογές από τον ίδιο αγώνα στο τουρνουά του Ίστμπουρν έχει ο #Bilias1974 στα σημερινά προγνωστικά τένις.

Καλημέρα σε όλους και όλες. Κακή επίδοση στην στήλη της περασμένης εβδομάδας καθότι ο Γού το πάλεψε μεν δεν κράτησε το χάντικαπ δε, ενώ ο Μάρει εμφανίστηκε κουρασμένος από τα συνεχόμενα παιχνίδια και ηττήθηκε με κάτω τα χέρια από τον δυνατό όπως αποδείχθηκε Ντε Μινόρ. Συνεχίζουμε τις επιλογές μας στα προγνωστικά τένις καθώς αυτή την εβδομάδα διεξάγονται τα τελευταία δύο τουρνουά επιπέδου ATP 250 σε χορτάρι πριν από το Wimbledon που ξεκινάει την ερχόμενη Δευτέρα 3/7 και ενώ ήδη βρισκόμαστε στην εβδομάδα των προκριματικών του τουρνουά.

Προγνωστικά τένις ATP 250 Ίστμπουρν

Ο αγώνας που μας κέντρισε την προσοχή είναι αυτός του Ιταλού Λορέντζο Σόνεγκο εναντίον του Κινέζου Ζίζεν Ζάνγκ. Ο Ιταλός έχει καλά αποτελέσματα στην καριέρα του στο χορτάρι έχοντας στο παλμαρέ του την παρουσία στον τελικό του συγκεκριμένου τουρνουά πριν δυο χρόνια (ήττα από Ντε Μινόρ). Φέτος έχει ξεκινήσει με δυο νίκες και δυο ήττες στην επιφάνεια του χόρτου άλλα ακόμα και στις ήττες έδειξε σε καλή κατάσταση όπως πριν λίγες ημέρες όπου έχασε δύσκολα στα τρία σετ από τον ταλαντούχο συμπατριώτη του Γιανίκ Σίνερ. Ο Κινέζος Ζάνγκ από την άλλη δεν έχει κάποια ιδιαίτερη πρότερη εμπειρία στο χόρτο και φέτος έχει ήδη δυο ήττες στους πρώτους  δυο αγώνες του χωρίς μάλιστα να πάρει σετ.

Το απλό under 22,5 games αποτιμάται στο 1.86 στην Novibet και θα αποτελέσει την βασική μας στοιχηματική επιλογή για σήμερα στα προγνωστικά τένις. Συμπληρωματικά θα ποντάρουμε στην ανωτερότητα του Σόνεγκο και ότι θα καθαρίσει τον αγώνα και σε κάτω από 22,5 games το οποίο αποτιμάται στην αξιόλογη απόδοση του 2.10 επίσης στην Novibet.

Προς το τέλος της εβδομάδας θα ξεκινήσουμε και με τα πρώτα προγνωστικά από το Wimbledon το οποίο θα αποτελέσει την βασική μας στοιχηματική ενασχόληση τις ερχόμενες εβδομάδες.

Καλή επιτυχία σε ότι και αν επιλέξετε στο στοίχημα σήμερα.

Μονό
13:00

Ζίζεν Ζανγκ – Λορέντσο Σονέγκο

Under 22,5 games

1.86
BET: 30 units
Μονό
13:00

Ζίζεν Ζανγκ – Λορέντσο Σονέγκο

2 & under 22,5 games

2.10
BET: 20 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

Περισσότερα

Click to comment

Trending