Connect with us
Advertisement

ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Δυάδες και μονά έως 3.10 #Mertzanidis

προγνωστικά στοιχήματος

Προγνωστικά στοιχήματος με δυνατές δυάδες από τα μεταμεσονύχτια παιχνίδια του Κόπα Λιμπερταδόρες έχει ο #Mertzanidis

Καλημέρα σε όλους τους αναγνώστες, μεγάλο κέρδος είχαμε στην προηγούμενή μας στήλη αφού πέρασε με ευκολία η δυάδα με την Ραμπάτ, η οποία πανηγύρισε το πρωτάθλημα στο Μαρόκο σε ένα παιχνίδι θρίλερ. Το πρόγραμμα ακόμα παραμένει φτωχό αλλά εμείς καταφέραμε και βγάλαμε κάποια σημεία με αξία. Πάμε να δούμε τα σημερινά μας προγνωστικά στοιχήματος.

Προγνωστικά στοιχήματος

  • Ξεκινάμε με το παιχνίδι της Λιμπερτάδ που υποδέχεται στην έδρα της την Ατλέτικο Μινέιρο. Βρισκόμαστε στους ομίλους του Κόπα Λιμπερταδόρες με τις δύο ομάδες να παίζουν για την δευτερό-τρίτη θέση. Αναμένω σκληρό παιχνίδι αφού τα πάντα είναι ανοιχτά σε αυτόν τον όμιλο και με έναν διαιτητή να βγάζει Μ.Ο 5.5 κάρτες ανά παιχνίδι, πιστεύω εύκολα θα επιβεβαιωθεί το όριο.

  • Συνεχίζουμε στον επόμενο όμιλο με την Ατλέτικο Νασιονάλ να υποδέχεται στο Μεντεγίν την Πατρονάτο. Έχουν εξασφαλίσει την πρόκριση στην επόμενη φάση οι γηπεδούχοι αλλά θέλουν να πάρουν και την πρωτιά σε περίπτωση στραβοπατήματος της Ολίμπια. Η Πατρονάτο είναι ομάδα Β’ εθνικής της Αργεντινής που κατάφερε και παίζει Λιμπερταδόρες χάρη της εξαιρετικής πορείας στο Κύπελλο. Ζει το όνειρό της και βλέπω να το παλεύει μέχρι τέλος για αυτό θα πάρω τις τουλάχιστον τέσσερις κάρτες αφού θα αναγκαστεί να ανοιχτεί και να παίξει ψηλά.

  • Στο Κόπα Σουνταμερικάνα, η Φορταλέζα θα ταξιδέψει μέχρι την Χιλή για να αντιμετωπίσει την Παλεστίνο. Αδιάφοροι οι φιλοξενούμενοι που έχουν περάσει σαν πρώτοι ανεξαρτήτως αποτελέσματος. Από την άλλη οι γηπεδούχοι καίγονται για τουλάχιστον έναν πόντο για να μην μπουν σε περιπέτειες ισοβαθμίας. Θα πάμε με το μονόπλευρο κίνητρο.

  • Τέλος για το Γκολντ Καπ, η Γουατεμάλα θα υποδεχτεί την Κούβα για την πρώτη αγωνιστική του ομίλου. Μιλάμε για μία διοργάνωση που γίνεται με τις χώρες της Καραϊβικής και της Βόρειας Αμερικής. Καλύτερη η Γουατεμάλα από την Κούβα για αυτό θα επιλέξουμε τον άσο.

Τι παίζουμε σήμερα

Δυάδα απόδοσης 3.15
01:00

Λιμπερτάδ – Ατλέτικο Μινέιρο

Over 5,5 κάρτες

1.78
03:00

Ατλέτικο Νασιονάλ – Πατρονάτο

Over 3,5 κάρτες Πατρονάτο

1.77
BET: 30 units
Δυάδα απόδοσης 2.46
01:00

Παλεστίνο – Φορταλέζα

1 dnb

1.70
03:45

Γουατέμαλα – Κούβα

1

1.45
BET: 25 units
Μονό
03:00

Ατλέτικο Νασιονάλ – Πατρονάτο

Γκολ Παβόν

3.10
BET: 15 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

Περισσότερα

Click to comment

Trending