Την απόκτηση του Έλληνα αριστερού οπισθοφύλακα Φώτη Κίτσου ανακοίνωσε ο Βόλος!

Πρόκειται σίγουρα για μία μεταγραφή έκπληξη, από την στιγμή που ο παίκτης έπαιζε στην Ομόνοια δανεικός από τον Ολυμπιακό Πειραιώς!

Μάλιστα υπήρχε η αίσθηση ότι οι Πειραιώτες θα τον έπαιρναν πίσω, με την λήξη του δανεισμού του, όμως κάτι τέτοιο δεν έγινε και ο Βόλος με συντονισμένες ενέργειες, τον έκανε δικό του για τα επόμενα 2 χρόνια!

Ο Κίτσος πραγματοποίησε εξαιρετική σεζόν με την Ομόνοια (36 συμ.), παίζοντας και στην Ευρώπη (Γιουρόπα) αλλά και κατακτώντας το Κύπελλο (!!!) και σαφώς είναι έτοιμος να βοηθήσει την ομάδα της πόλης μας…

Διεθνής με την Εθνική Ελπίδων, Θεωρείται από τα ανερχόμενα “αστέρια” του Ελληνικού ποδοσφαίρου!

Η ανακοίνωση

H ΠΑΕ Βόλος ανακοινώνει την απόκτηση του 20χρoνου αριστερού ακραίου αμυντικού Φώτη Κίτσου, ο οποίος υπέγραψε διετές συμβόλαιο.

Ο Φώτης Κίτσος τη φετινή περίοδο αγωνιζόταν στην κυπριακή Ομόνοια τη φανέλα της οποίας φόρεσε σε 25 αγώνες πρωταθλήματος, 8 κυπέλλου και 3 στο Γιουρόπα Λιγκ.

Ο 20χρονος ακραίος αμυντικός, ο οποίος είναι διεθνής με την Εθνική Ελπίδων έχει ξεκινήσει την καριέρα του από τις Ακαδημίες του Ολυμπιακού, ενώ την περσινή περίοδο αγωνίστηκε στην πρώτη ομάδα των «ερυθρολεύκων» σε 5 αγώνες πρωταθλήματος.

Η ΠΑΕ Βόλος καλωσορίζει στην οικογένεια της τον Φώτη Κίτσο.