Connect with us
Advertisement

ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Προγνωστικά: Φρούριο το «Μαρακανά» #Mertzanidis

Φρούριο το «Μαρακανά»

Προγνωστικά στοιχήματος από τα μεταμεσονύχτια παιχνίδια με δυάδες και ειδικά έως 14.50 απόδοση έχει ο #Mertzanidis

Καλημέρα σε όλους τους αναγνώστες, κάναμε κακό συνδυασμό των επιλογών μας με αποτέλεσμα να μην περάσει καμία από τις δύο δυάδες ενώ επιστροφή χρημάτων είχαμε στο μονό αποδεκτό αφού ο Παβόν δεν συμπεριλήφθηκε στην 18αδα. Συνεχίζουμε και σήμερα με τα μεταμεσονύχτια παιχνίδια. Πάμε να δούμε τα σημερινά μας προγνωστικά.

Τα προγνωστικά

  • Ξεκινάμε με το παιχνίδι της Φλαμένγκο που υποδέχεται στο «Μαρακανά» την Αούκας. Φρούριο η έδρα της Φλαμένγκο αφού μετράει μία ήττα στα τελευταία δώδεκα παιχνίδια και πιστεύω πως δίκαια είναι με το μισό πόδι στην επόμενη φάση. Δεν πρέπει να στραβοπατήσει σήμερα για αυτό θα πάω με τον άσσο σε συνδιασμό το να μην δεχτεί γκολ.

  • Συνεχίζουμε με Κόπα Λιμπερταδόρες αφού στο γειτονικό Σάο Πάουλο η Κορίνθιανς θα κοντραριστεί με την Λίβερπουλ Μοντεβιδέο. Αμφότερες έχουν από τέσσερις βαθμούς και διεκδικούν μόνο την τρίτη θέση που οδηγεί στην επόμενη φάση του Κόπα Σουνταμερικάνα. Έχει καλύτερη διαφορά τερμάτων η Κορίνθιανς για αυτό σήμερα παίζει για δύο αποτελέσματα. Αναμένω σκληρό παιχνίδι αφού παίζονται πολλά σήμερα για αυτό θα επιλέξω τις τουλάχιστον πέντε κάρτες.

  • Λίγο πιο νότια στο Πόρτο Αλέγκρε θα ταξιδέψει η Ιντεπεντιέντε Μεντεγίν για να αντιμετωπίσει την Ιντερνασιονάλ. Μπορεί να βρίσκονται στην πρώτη και στην δεύτερη θέση αντίστοιχα αλλά όποιος χάσει σήμερα κατά πάσα πιθανότητα θα μείνει εκτός αφού η Νασιονάλ είναι μόνο έναν βαθμό πίσω και αντιμετωπίζει τους ουραγούς του ομίλου. Θα προσπαθήσει να κρατήσει και να ροκανίσει τον χρόνο η ομάδα της Κολομβίας και η Ιντερνασιονάλ θα ψάξει το τρίποντο. Σκληρά καρύδια οι φιλοξενούμενοι για αυτό θα πάω με τα έξι κόρνερ των γηπεδούχων.

  • Τέλος θα κλείσουμε με ακόμα ένα δυνατό παιχνίδι αλλά από το Κόπα Σουνταμερικάνα. Η Σάντα Φε θα υποδεχτεί στην Μπογκοτά την Βραζιλιάνικη Γκόιας. Όποιος νικήσει περνάει στην επόμενη φάση αλλά το προβάδισμα το έχουν οι Βραζιλιάνοι αφού φιγουράρουν στην πρώτη θέση του ομίλου. Καίγονται για νίκες αμφότερες για αυτό θα επιλέξουμε και εδώ τις τουλάχιστον πέντε κάρτες ενώ θα επιλέξω και την κόκκινη κάρτα σε αυτό το παιχνίδι.

Φρούριο το «Μαρακανά»ΜΑΓΙΚΟ ΔΩΡΟ* ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΣΕΝΑ!Φρούριο το «Μαρακανά»

Δυάδα απόδοσης 2.40
01:00

Ιντερνασιονάλ – Ιντεπεντιέντε Μεντεγίν

Ιντερνασιονάλ over 5,5 κόρνερ

1.55
03:30

Φλαμένγκο – Αουκάς

1 & no goal

1.55
BET: 25 units
Δυάδα απόδοσης 2.32
03:30

Κορίνθιανς – Λίβερπουλ Μοντεβιδέο

Over 4,5 κάρτες

1.55
05:00

Σάντα Φε – Γκόιας

Over 5,5 κάρτες

1.50
BET: 45 units
Μονό
05:00

Σάντα Φε – Γκόιας

Κόκκινη κάρτα

2.80
BET: 20 units
Μονό fun bet
05:00

Σάντα Φε – Γκόιας

Κόκκινη κάρτα και για τις δύο ομάδες

14.50
BET: 10 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

Περισσότερα

Click to comment

Trending