Connect with us
Advertisement

ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Κυνηγάνε τα γκολ στο Ρίο και στο Κίτο #Mertzanidis

προγνωστικά

Προγνωστικά στοιχήματος από τα μεταμεσονύχτια παιχνίδια με δυνατές δυάδες από το Κόπα Λιμπερταδόρες έχει ο #Mertzanidis

Καλημέρα σε όλους τους αναγνώστες, πέρασε με ευκολία η Φλαμένγκο αφού νίκησε την Αουκάς και προκρίθηκε στην επόμενη φάση. Στο όριο χάθηκαν οι κάρτες για ακόμη μία νύχτα. Πάμε να δούμε και τα σημερινά μας προγνωστικά από την τελευταία αγωνιστική των ομίλων.

Τα προγνωστικά

  • Ξεκινάμε με την Κόλο Κόλο που υποδέχεται στην πρωτεύουσα την Περέιρα από την Κολομβία. Με την πλάτη στον τοίχο οι γηπεδούχοι αφού βρίσκονται στην τελευταία θέση και χρειάζονται μόνο την νίκη για να προκριθούν. Η Περέιρα παίζει για δύο αποτελέσματα και θα προσπαθήσει να πάει το παιχνίδι στην δύναμη και να παίξει με τον χρόνο. Για αυτό θα επιλέξω τις τουλάχιστον έξι κάρτες στο παιχνίδι.

  • Συνεχίζουμε με την Παλμέιρας που θα κοντραριστεί στην Βραζιλία με την Μπολιβάρ. Αρκετά επιθετικές ομάδες και οι δύο, ενώ αμφότερες έχουν πάρει το εισιτήριο για την επόμενη φάση. Δεν υπάρχει κανένας λόγος για παιχνίδι σκοπιμότητας για αυτό θα επιλέξω το over.

  • Στο Κόπα Σουνταμερικάνα τώρα, η Μποταφόγκο θα υποδεχτεί στην έδρα της την αδιάφορη Μαγκαγιάνες. Πρώτη σε ισοβαθμία με την Κίτο άρα θα κριθεί στην διαφορά τερμάτων η πρώτη θέση που γλυτώνει μία ολόκληρη φάση σε αντίθεση με την δεύτερη θέση που οδηγεί σε μπαράζ με τους τρίτους του Λιμπερταδόρες. Πήρε σπουδαίο διπλό και έσπασε αήττητο σχεδόν ενός χρόνου της Παλμέιρας. Άσσος με διαφορά πάνω από ένα γκολ ενώ σε δυάδα θα πάρω τον Τικίνιο μιας και έχει σκοράρει σε δέκα από τα έντεκα παιχνίδια φέτος.

  • Στο άλλο παιχνίδι του ομίλου η Κίτο θα αντιμετωπίσει την Σέζαρ Βαγιέχο. Ίδια σκεπτική και εδώ αφού κυνηγάει την διαφορά τερμάτων για την πρώτη θέση η Κίτο. Παίρνουμε και με λίγα τα δύο γκολ του πρώτου σκόρερ της ομάδας, Αλβαράδο.

  • Τέλος, στο Μοντεβιδέο η Πενιαρόλ θα υποδεχτεί την Αμέρικα Μινέιρο. Χωρίς πόντο οι γηπεδούχοι που περνάνε μία δύσκολη περίοδο. Λογικό φαβορί η Αμέρικα αφού καίγεται για το τρίποντο. Πιστεύω πως εύκολα ή δύσκολα ένα γκολ τουλάχιστον θα το πετύχει η Πενιαρόλ για αυτό θα πάρω το αμφίτερμα σε ένα combo.

Τι παίζουμε σήμερα

Δυάδα απόδοσης 2.50
01:00

Κόλο Κόλο – Περέιρα

Over 5,5 κάρτες

1.65
03:00

Παλμέιρας – Μπολιβάρ

Over 2,5

1.52
BET: 30 units
Δυάδα απόδοσης 2.10
03:00

Μποταφόγκο – Μαγκαγιάνες

1 (-1,5)

1.45
03:00

Ουν. Κίτο – Σέζαρ Βαγιέχο

1 (-1,5)

1.45
BET: 50 units
Δυάδα απόδοσης 3.57
03:00

Μποταφόγκο – Μαγκαγιάνες

Γκολ Τικίνιο

1.70
03:00

Ουν. Κίτο – Σέζαρ Βαγιέχο

Γκολ Αλβαράδο

2.10
BET: 20 units
Μονό
03:00

Ουν. Κίτο – Σέζαρ Βαγιέχο

2+ Γκολ Αλβαράδο

6.00
BET: 10 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

Περισσότερα

Click to comment

Trending