Connect with us
Advertisement

ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΗΣ

Κορίτσια για φίλημα ανέβηκαν στην Α2!!!

Ο Βόλος 52-31 την Κομοτηνή κέρδισε πανηγυρικά την άνοδο

Με εντυπωσιακό τρόπο τα κορίτσια του Βόλου ολοκλήρωσαν μια ονειρεμένη σεζόν, κερδίζοντας την άνοδο στην Α 2 κατηγορία!!!

Ο Βόλος κέρδισε άνετα στο μπαράζ την Κομοτηνή με 52-31, σε ένα παιχνίδι που τα κορίτσια της Βολιώτικης ομάδας ήταν οι απόλυτες πρωταγωνίστριες.

Δεν άφησαν κανένα απολύτως περιθώριο στις αντιπάλους τους, ενώ είναι χαρακτηριστικό οι μόλις 31 πόντοι που δέχθηκαν στο παιχνίδι!

Με όπλο την άμυνα και την εμπειρία, το Βολιώτικο συγκρότημα πέρα από το μουδιασμένο ξεκίνημα στο οποίο και οι δύο ομάδες ήταν υπερβολικά άστοχες, προς το τέλος του 1ης περιόδου ανέβασε στροφές και πήρε τα ηνία του αγώνα.

Εκεί που ο Βόλος πάτησε γκάζι ήταν στην 3η περίοδο, όταν κι έφτασε την διαφορά στους 24 πόντους.

Στην ουσία τα πάντα είχαν τελειώσει, απλά στην τελευταία περίοδο ο Βόλος διατήρησε την διαφορά και πήρε τη νίκη και την άνοδο στην Α2!!!

Οπωσδήποτε πρόκειται για μια τεράστια διάκριση του νεοσύστατου Βόλου, που φέρνει πάλι τοι γυναικείο μπάσκετ της πόλης μας στο προσκήνιο.

Η Αρβανίτη με 14 πόντους και η Σουλτάνη με 11, πέτυχαν διψήφιο αριθμό πόντων για τον Βόλο, που είχε σε καλή μέρα όλες τις παίκτριές του.

Τα 10λεπτα: 10-7, 25-12 (ημίχρονο), 44-20, 52-31 (τελικό).

ΒΟΛΟΣ (Μπαντίδης, Ντάκης):  Σουλτάνη 11(1), Σαρακατσάνη 5 (1), Χριστοδούλου 4, Αγαγιώτου 5 (1), Μαγκλάρα 2 , Αρβανίτη 14 , Ζήτη 6 , Κασνέστη, Ταντουρόβσκα, Λειβαδιώτη, Τόσκα 5 .

 

 

Trending