Connect with us
Advertisement

ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Πρεμιέρα με ματιές στους άσους #Dikopoulos

Προγνωστικά τένις

Με το Wimblendon ασχολείται στα σημερινά προγνωστικά τένις ο #Dikopoulos, με αποδόσεις μέχρι και 2.32.

Καλημέρα και καλή εβδομάδα να έχετε. Ξεκίνημα στο τρίτο Grand Slam της χρονιάς, στο ιστορικό Wimblendon. Γεμάτο το πρόγραμμα σήμερα, με φουλ αγωνιστική δράση από νωρίς. Σήμερα αγωνίζεται και ο Τζόκοβιτς ξεκινώντας την προσπάθεια υπεράσπισης του τίτλου του. Προγνωστικά τένις, με επιλογές που στηρίζουν τα φαβορί αλλά ψάχνοντας και την μεγάλη απόδοση.

Προγνωστικά τένις: Φαβορί οι «Big Servers»

Ο αθλητής με τους περισσότερους άσους στην ιστορία του αθλήματος θα αγωνιστεί σήμερα έχοντας ως στόχο τη νίκη. Ο Ίσνερ θα αντιμετωπίσει τον Ισπανό Μουνάρ, έναν αθλητή που θεωρείται σπεσιαλίστας στις χωμάτινες επιφάνειες. Ο αγώνας δεν θα ξεκινήσει πριν τις 14:15. Ο Μουνάρ δύσκολα θα βρει απαντήσεις στα μεγάλα σερβίς του Ίσνερ. Αν είναι σταθερός από την γραμμή του σερβίς θα φτάσει στη νίκη, σε ένα παιχνίδι που δεν αναμένονται πολλά μπρέικ.

Αξία υπάρχει και στο σύνολο των άσων του Ίσνερ, καθώς εάν το παιχνίδι κριθεί σε πάνω από τρία σετ θα πληρωθούμε εύκολα. Χαρακτηριστικά, πέρσι σε τρεις αγώνες είχε μέσο όρο 38 άσους ανά παιχνίδι. Το όριο βρίσκεται στο 29,5 και είναι πολύ πιθανό να μας επιβεβαιώσει.

Παρόμοιο αντίπαλο, αλλά με μεγαλύτερο βαθμό δυσκολίας, θα αντιμετωπίσει και ο Τέιλορ Φριτζ. Ο νούμερο ένα Αμερικανός αθλητής θέλει να ξεκινήσει νικηφόρα απέναντι στον Γιανίκ Χάνφμαν. Ο αγώνας δεν θα είναι εύκολος και κρύβει παγίδες, με τον Φριτζ όμως να κρατάει την τύχη στα χέρια του. Εάν πιάσει υψηλά επίπεδα απόδοσης στο παιχνίδι του δεν θα αντιμετωπίσει κανένα πρόβλημα. Ποντάρουμε στη νίκη του αλλά και σε ένα παιχνίδι που θα κριθεί σε περισσότερα από τρία σετ.

Ενδιαφέρον παιχνίδι περιμένω να έχουμε ανάμεσα στους Σαποβάλοφ και Άλμποτ. Ο πρώτος θέλει να κάνει μία καλή πορεία στο Grand Slam και ξεκινάει, έχοντας ένα βατό αντίπαλο. Την πρόκριση μέσω των προκριματικών κέρδισε ο Άλμποτ, που θέλει να βάλει δύσκολα στον αντίπαλό του. Τα παιχνίδια του Σαποβάλοφ συνήθως είναι ανοιχτά και με αρκετά μπρέικ. Για αυτό και θεωρώ πως θα φτάσει στη νίκη, χωρίς να χρειαστούν αρκετά games.

Ειδικό
14:15

Ίσνερ – Μουνάρ

Ίσνερ over 29,5 άσοι

1.90
Combo
14:15

Ίσνερ – Μουνάρ

1 & οver 35,5 games

2.00
Δυάδα απόδοσης 2.32
16:15

Σαποβάλοφ – Άλμποτ

1 & under 43,5 games

1.53
17:30

Χάνφμαν – Φριτζ

2 & over 30,5 games

1.52
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

Περισσότερα

Click to comment

Trending