Connect with us
Advertisement

ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Χάμαρμπι προγνωστικά και ανάλυση αγώνα

Έλφσμποργκ – Χάμαρμπι προγνωστικά και ανάλυση αγώνα από τη στήλη του Bet of the Day, όπως έχετε συνηθίσει στο koubanezos.gr.

Η αναμέτρηση Έλφσμποργκ – Χάμαρμπι ξεχωρίζει από το πρόγραμμα της Δευτέρας. Ανάλυση και tips από το Bet of the Day. Έλφσμποργκ – Χάμαρμπι προγνωστικά

  • «Μπορός Αρένα» (16.200), Μπορός.
  • Διαιτητής: Γκράνιτ Μακεντόντσι.
  • Μοιρασμένα τα αποτελέσματα στα τελευταία επτά μεταξύ τους παιχνίδια, με την κάθε ομάδα να έχει από δύο νίκες και τρία ματς να λήγουν ισόπαλα.
  • Ως γηπεδούχος η Έλφσμποργκ έχει απολογισμό 6-6-0 στα τελευταία δώδεκα παιχνίδια με αντίπαλο τη Χάμαρμπι.
  • Σε έξι από τις τελευταίες οκτώ αναμετρήσεις τους επιβεβαιώθηκε το over 2,5.

Ρεπορτάζ Έλφσμποργκ

Διανύει εξαιρετική χρονιά μέχρι στιγμής ασκώντας σοβαρό ανταγωνισμό στην πρωτοπόρο Μάλμε. Σε δώδεκα αγωνιστικές έχει απολογισμό 9-2-1, με εννιά νίκες και μία ισοπαλία στις τελευταίες δέκα. Πιο πρόσφατη επίσημη αναμέτρηση ήταν το 2-1 στην έδρα της ΑΪΚ Στοκχόλμης στις 11 Ιουνίου. Ένα εξαιρετικό πρώτο ημίχρονο, ήταν αρκετό, καθώς με γκολ των Όκελς (2’) και Οντρέικα (30’) πήρε προβάδισμα δύο τερμάτων. Έδωσε κι ένα φιλικό στο διάστημα της διακοπής, στις 22 του μηνός, στο οποίο διέλυσε με 6-1 την ουραγό Βάρμπεργκς. Αποχώρησε με μεταγραφή στην Αντβέρπ ο 20χρονος εξτρέμ Οντρέικα, αποφέροντας κέρδος 1,5 εκατομμυρίων.

Stat attack: Σε επτά από τα τελευταία δέκα επίσημα ματς της σημειώθηκαν over 2,5 τέρματα.

Απουσίες: Σίγουρα εκτός ο μακροχρόνια τραυματίας Βίντελ, αμφίβολος ο Φρικ.

Πιθανή ενδεκάδα (4-3-3): Βαλντιμάρσον – Λάρσον, Χολμέν, Λαγκερμπίλκε, Χουλτ – Κιασέμ, Μπαιντό, Ρόμερ – Μπέρναρντσον, Όκελς, Γκούντγιονσεν.

Ρεπορτάζ Χάμαρμπι

Μετά από 13 παιχνίδια, η Χάμαρμπι διατηρεί σχεδόν απόλυτη ισορροπία στα αποτελέσματά της. Μετρά τέσσερις νίκες, τέσσερις ισοπαλίες και πέντε ήττες και βρίσκεται στα μισά της βαθμολογίας. Αρκετά κακό ρεκόρ για την ομάδα που πέρσι τερμάτισε τρίτη. Έκλεισε με νίκη πριν τη μικρή διακοπή στις 9 Ιουνίου, με το εντός έδρας 2-1 επί της Μπρομαποϊκάρνα. Ο Μπεσάρα της έδωσε προβάδισμα στο 15’, όμως η φιλοξενούμενοι βρήκαν απάντηση στο 73’. Μετά από μια σειρά χαμένων ευκαιριών, η Χάμαρμπι πέτυχε το νικητήριο τέρμα στο τέταρτο λεπτό των καθυστερήσεων με τον Εράμπι. Σε φιλικό στις 26 Ιουνίου κέρδισε με το επιβλητικό 4-1 την Σίριους.

Stat attack: Αγνοεί τη νίκη εδώ και οκτώ αγώνες μακριά από την έδρα της.

Απουσίες: Δεν υπολογίζονται οι Φένγκερ, Τραουάλι, Φιόλουσον και Κολάντερ.

Πιθανή ενδεκάδα (4-3-3): Ντοβίν – Στραντ, Κουρτουλούς, Πίνας, Κάρλσον – Τέκιε, Σαντίκου, Μπεσάρα – Μαντιέντ, Μίκελσεν, Νάλιτς.

Έλφσμποργκ - Χάμαρμπι προγνωστικά και ανάλυση αγώνα

Προγνωστικά Έλφσμποργκ – Χάμαρμπι

Σε τρομερή κατάσταση βρίσκονται οι γηπεδούχοι, οι οποίοι απειλούν με αξιώσεις τη Μάλμε όσον αφορά την πρώτη θέση. Άλλο επίπεδο μέχρι στιγμής από την εντελώς μέτρια Χάμαρμπι. Ακόμα και μετά από αγωνιστική απραξία τριών εβδομάδων, τουλάχιστον σε επίπεδο επίσημων αναμετρήσεων, είναι το φαβορί. Χαμηλά ο άσος, μπορεί να όμως να συνδυαστεί με ποντάρισμα στα γκολ. Άσος και over 2,5 η επιλογή μας, με απόδοση 2.38 στη Novibet.

Περισσότερα

Click to comment

Trending