Connect with us
Advertisement

ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Κορίτσια για φίλημα μέχρι 6.50 #Jimandrez

Προγνωστικά: Ο #Jimandrez επιστρέφει με στήλη μακροχρόνιων από το Παγκόσμιο Κύπελλο Γυναικών που ακουμπούν στο 6.50.

Καλησπέρα σε όλους. Επιστροφή με την πρώτη στήλη για μακροχρόνια προγνωστικά του Παγκόσμιου Κυπέλλου γυναικών, το οποίο κρύβει ευκαιρίες και εμείς οφείλουμε να τις παρουσιάσουμε. Οπότε πάμε αμέσως να δούμε.

Προγνωστικά: Αμαζόνες και διοργανώτριες

Ο πρώτος όμιλος δεν είναι ιδιαίτερα εμπορικός. Η Νορβηγία, η Ελβετία, οι Φιλιππίνες και η διοργανώτρια Νέα Ζηλανδία. Προφανώς ξεχωρίζει η αδυναμία των Φιλιππινέζων, οι οποίες δύσκολα θα πάρουν βαθμό. Από εκεί και πέρα έχει ζουμί. Οι διοργανώτριες προφανώς και δεν θα πουλήσουν το τομάρι τους εύκολα ενώ ο κόσμος τους στηρίζει. Από την άλλη οι δύο ευρωπαϊκές ομάδες δεν έχουν δείξει τρομερά πράγματα, ειδικά στο περσινό Euro που αμφότερες χάθηκαν όταν έσφιξαν τα λουριά. Θα πάμε με την πρόκριση της Νέας Ζηλανδίας στο ικανοποιητικό 1.95.

Ο δεύτερος όμιλος έχει ένα εξαιρετικό σημειάκι. Συγκεκριμένα αποτελείται από τέσσερις σχεδόν αγγλόφωνες χώρες με τις Αυστραλία, Ιρλανδία, Καναδά και Νιγηρία να τον αποτελούν. Τα κορίτσια από το μαχητικό Έιρε φιλότιμα είναι αλλά στερούνται παραστάσεων οπότε δύσκολα θα προχωρήσουν. Το ίδιο θεωρώ πως θα πάθουν και οι Καναδές, οι οποίες βέβαια φυσικά έχουν ανώτερη ομάδα ωστόσο πάντα στις μεγάλες διοργανώσεις απουσιάζουν πλην Ολυμπιακών Αγώνων που ούτως ή άλλως είναι διαφορετική συνθήκη.

Η Νιγηρία από την άλλη έχει καλό υλικό και μπορεί να κάνει πολλές ζημιές, ούσα η παραδοσιακή δύναμη της Αφρικής στο γυναικείο ποδόσφαιρο χρόνια τώρα. Η πρόκριση της πληρώνει στο 6.50 και εμείς την διαλέγουμε.

💣ΒΟΜΒΑ! ΗΡΘΕ ΝΕΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΜΟΙΡΑΖΕΙ ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΔΩΡΑ*!🎁

Προγνωστικά: Το φαβορί και η απογοήτευση

Συνέχεια με τρίτο γκρουπ και ίσως το γκρουπ της νικήτριας ομάδας. Η Ισπανία διαθέτει τρομερό υλικό, οι παίκτριες της αγωνίζονται στην Μπαρτσελόνα που έχει κατακτήσει τα πάντα στην Ευρώπη τα τελευταία χρόνια. Με Πουτέγιας, Παραγουέγιο και τις υπόλοιπες πηγαίνουν για μία μεγάλη επιτυχία. Τον όμιλο της συμπληρώνει η αξιότιμη η Ιαπωνία και οι άσημες Ζάμπια και Κόστα Ρίκα.

Στις αγορές για αυτό το γκρουπ δεν υπάρχει αξία. Η Ισπανία με την Ιαπωνία εύκολα ή δύσκολα θα προκριθούν ενώ στο τελευταίο ματς αξίζει να κυνηγηθεί η νίκη της Ζάμπια επί της Κόστα Ρίκα μίας και είναι οι Αφρικανές καλύτερες. Εδώ θα πάμε με μία μακροχρόνια αγορά και το να πάει στον τελικό η Ισπανία στο 4.00 απόδοση. Ελκυστικότατο.

Τέλος κλείνουμε με το τέταρτο γκρουπ και τις ομάδες: Κίνα, Αγγλία, Αϊτή και Δανία. Πάλι ξεκάθαρα φαβορί οι ευρωπαϊκές ομάδες παρόλα αυτά οι άλλες δύο δεν είναι κακά γκρουπ και θα προκαλέσουν προβλήματα. Οι Σκανδιναβές στο Euro φύγαν γρήγορα παίζοντας κακό ποδόσφαιρο. Γενικά δεν το έχουν με τις μεγάλες διοργανώσεις.

Από την άλλη έχουμε τα μηχανάκια της Κίνας και η Αϊτή με τις ταλαντούχες παίκτριες της που έχουν γαλουχηθεί στην Γαλλία. Μία από τις δύο θα φάνε τη θέση της Δανίας, ο αποκλεισμός της πληρώνει 3.30.

Περισσότερα

Click to comment

Trending