Connect with us
Advertisement

ΒΟΛΟΣ

Κοντά σε Σάμουελ Μραζ από την Ανόρθωση

Όπως γράφουν οι Κύπριοι ο Σλοβάκος γκολτζής συμφώνησε με τον Βόλο (video)

Πολύ κοντά σε ακόμη μία ποιοτική προσθήκη βρίσκεται ο Βόλος, καθώς η κυπριακή ιστοσελίδα «kerkida.net» έγραψε πως η ομάδα της πόλης μας, βρίσκεται μια ανάσα από την απόκτηση του Σάμουελ Μραζ!

Πρόκειται για τον Σλοβάκο επιθετικό που έπαιξε πέρσι στο δεύτερο μισό της σεζόν στην Ανόρθωση ως δανεικός από την Σπέτσια και με την φανέλα της «Κυρίας» σημείωσε έξι γκολ και έδωσε τέσσερις ασίστ σε συνολικά 21 εμφανίσεις του.

Ο 26χρονος διεθνής στράικερ ξεκίνησε από την Σένικα της χώρας του, συνέχισε στην Ζίλινα και το καλοκαίρι του 2018 είχε την πρώτη του… γνωριμία με το ιταλικό ποδόσφαιρο, όταν και αποκτήθηκε από την Έμπολι. Ακολούθησαν οι δανεισμοί του σε ΚροτόνεΜπρόντμπιΖαγκλέμπιε ενώ το 2021 υπέγραψε στην Σπέτσια, όπου πριν τον κυπριακό σύλλογο παραχωρήθηκε δανεικός στην Σλόβαν Μπρατισλάβας και την Μιράντες.

Ως κορυφαία σεζόν της καριέρας του σε προσωπικό επίπεδο ήταν το 2017/18, όταν με την Ζίλινα αναδείχθηκε τόσο MVP του σλοβακικού πρωταθλήματος όσο και πρώτος του σκόρερ, καθώς βρήκε 21 φορές δίχτυα και έδωσε πέντε ασίστ σε 34 συμμετοχές του στην λίγκα.

Το 2016/17 και το 2021/22 κατέκτησε το εγχώριο πρωτάθλημα με Ζίλινα και Σλόβαν Μπρατισλάβας αντίστοιχα, ενώ με την δεύτερη αντιμετώπισε τότε τον ΠΑΟΚ στους ομίλους του Conference League, όπου σημείωσε ένα γκολ (κόντρα στη Λίνκολν).

Με ύψος 1.83 αν και παίκτης περιοχής με 64 γκολ σε όλες τις διοργανώσεις, διακρίνεται και στο κομμάτι της δημιουργίας όπου έχει και 20 ασίστ.

Όπως γράφουν στην Κύπρο, ο Βόλος έχει ήδη καταθέσει επίσημη πρόταση στον ποδοσφαιριστή, την οποία και αποδέχθηκε.

Ο Βόλος παίρνει λοιπόν έναν έμπειρο… πρωταθλητή!

Trending