Connect with us
Advertisement

ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Με τους δυνατούς στον πρώτο προκριματικό #Bats

Η πρώτη προκριματική φάση του Champions League ξεκινά απόψε με τρία σημεία για τον #Bats.

Προγνωστικά από το πρώιμο στάδιο της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης που φτάνουν το 2.05 στην σημερινή μας στήλη.

Προγνωστικά: Λίνκολν Ρεντ Ιμπς – Καραμπάγκ

Το Λίνκολν Ρεντ Ιμπς – Καραμπάγκ είναι ένα ζευγάρι με τεράστια διαφορά δυναμικότητας. Γηπεδούχος η μόνιμη πρωταθλήτρια Γιβραλτάρ, μια ομάδα που δεν πρόκειται σε καμία περίπτωση να μπει στους ομίλους. Μοναδική ελπίδα της να επαναλάβει την υπέρβαση της σεζόν 2021-22 και να παίξει στους ομίλους του Conference League, αλλά κι αυτό μοιάζει πάρα πολύ δύσκολο. Πρακτικά μιλάμε για μια ημι-επαγγελματική ομάδα.

Αντίθετα, η Καραμπάγκ είναι έμπειρη και, παρά τις προσθαφαιρέσεις στο ρόστερ της, παραμένει ποιοτική για τα δεδομένα αυτής της φάσης του θεσμού. Παράλληλα, βρίσκεται σε καλύτερο αγωνιστικό ρυθμό, καθώς ήδη έχει παίξει τρία φιλικά, την στιγμή που η Λίνκολν έχει να αγωνιστεί από τις 27 Απριλίου. Ευκαιρία για τους Αζέρους να ξεκινήσουν με το «δεξί» τις επίσημες υποχρεώσεις τους και να καθαρίσουν την πρόκριση από το πρώτο ματς. Επιλέγουμε το διπλό με χάντικαπ στο 1.96 της WinMasters.

Χάμρουν Σπάρτανς – Μακάμπι Χάιφα

Σχετικά παρόμοια κατάσταση έχουμε και στο παιχνίδι της Χάμρουν Σπάρτανς απέναντι στη Μακάμπι Χάιφα. Η πρώτη κατέκτησε τον τίτλο στη Μάλτα, ενώ η δεύτερη αρχίζει σιγά-σιγά να χτίζει… δυναστεία στο Ισραήλ καθώς έφτασε τα τρία συνεχόμενα πρωταθλήματα. Για τη Μακάμπι η περσινή σεζόν συνδυάστηκε και με εξαιρετική πορεία στην Ευρώπη. Προκρίθηκε στους ομίλους του Champions League, και αποκορύφωμα ήταν η νίκη της με 2-0 επί της Γιουβέντους. Από τότε έχουν αλλάξει πολλά, καθώς έφυγαν αρκετοί παίκτες. Ξεχωρίζει η αποχώρηση αυτή του Ατζίλι, αλλά και των Μπεν Σαχάρ και Αμπού Φανί. Βέβαια, οι προσθήκες των Σουράνοφ και Ρεφαέλοφ δίνουν αρκετή ποιότητα. Σημαντικότερη αλλαγή είναι αυτή του προπονητή, με τον Μπαχάρ να αναλαμβάνει τον Ερυθρό Αστέρα και να αντικαθίσταται από τον Ντέγκο.

Ακόμα κι αν είναι αρκετά απρόβλεπτα τα πράγματα όσον αφορά τους Ισραηλινούς, διότι είναι μια σχεδόν καινούρια ομάδα σε σχέση με πέρσι, η διαφορά ποιότητας παραμένει τεράστια. Η Χάμρουν την προηγούμενη σεζόν έφτασε μέχρι τα πλέι-οφ του Conference League, ενώ η απόκτηση του έμπειρου Μαρκέτι κάτω από τα δοκάρια προκάλεσε αίσθηση. Κάτι ακόμα που της λείπει είναι ο αγωνιστικός ρυθμός. Ένα φιλικό πολύ δύσκολα μπορεί να είναι αρκετό όσον αφορά την προετοιμασία για τόσο απαιτητικούς αγώνες. Στηρίζουμε, λοιπόν, τη Μακάμπι, επιλέγοντας το διπλό σε συνδυασμό με over 2,5 γκολ, με απόδοση 2.05 στη Fonbet.

Κλάκσβικ – Φερεντσβάρος

Κλείνουμε από άλλη μια… «ποδοσφαιρομάνα» και συγκεκριμένα τα Νησιά Φερόε. Η πρωταθλήτρια της προηγούμενης σεζόν, Κλάκσβικ, υποδέχεται την αντίστοιχη πρωταθλήτρια Ουγγαρίας, Φερεντσβάρος. Άλλη μια περίπτωση με ξεκάθαρο φαβορί και αρκετά μεγάλη διαφορά δυναμικότητας. Σε αντίθεση με τις προαναφερθείσες Λίνκολν και Χάμρουν, η Κλάκσβικ δεν αποτελεί… σάκο του μποξ όταν αγωνίζεται σε αυτές τις προκριματικές φάσεις. Φυσικά δεν πρόκειται για ομάδα υποψήφια για ομίλους Champions League, όμως έχει μερικές προκρίσεις στο ενεργητικό της. Ενδιαφέρον παρουσιάζει το γεγονός ότι κέρδισε σε τέσσερα από τα τελευταία πέντε ευρωπαϊκά ματς στην έδρα της. Πέντε στα έξι αν μετρήσουμε και τη νίκη «στα χαρτιά» επί της Σλόβαν Μπρατισλάβας την σεζόν 2020-21.

💣ΒΟΜΒΑ! ΗΡΘΕ ΝΕΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΜΟΙΡΑΖΕΙ ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΔΩΡΑ*!🎁

Η Φερεντσβάρος έχει αρχίσει να καθιερώνεται στους ομίλους των ευρωπαϊκών διοργανώσεων τα τελευταία χρόνια. Διανύει ικανοποιητική μεταγραφική περίοδο με αξιόλογη ενίσχυση και λίγες σημαντικές αποχωρήσεις. Στα φιλικά έδειξε πως θέλει δουλειά για να βρίσκεται στο επιθυμητό επίπεδο. Κάτι που την χαρακτηρίζει όσο έχει τον Τσερτσέσοφ στον πάγκο είναι ότι τα παιχνίδια της συχνά έχουν αρκετά γκολ εκατέρωθεν. Πέρσι δεχόταν ακριβώς ένα γκολ ανά ματς στο πρωτάθλημα, και έβαζε σχεδόν δύο (62 γκολ σε 33 αγωνιστικές). Απέναντί της βρίσκει μια ομάδα που παίζει εδώ και καιρό επίσημα ματς και, ακόμα κι αν ο ανταγωνισμός δεν συγκρίνεται, μετρά έντεκα σερί νίκες. Πάμε με το goal/goal, το οποίο προσφέρεται σε απόδοση 1.97 από την Betshop.

Περισσότερα

Click to comment

Trending