Connect with us
Advertisement

Γ ΕΘΝΙΚΗ

Γ’ Εθνική: Να φύγει από τα Τρίκαλα ζήτησε ο Κουτσιανικούλης

Επιστρέφει σήμερα το μεσημέρι στις προπονήσεις ο ΑΟ Τρίκαλα και έχει μεγάλο ενδιαφέρον να δούμε ποιοι ποδοσφαιριστές θα παρουσιαστούν στην… ημερήσια αναφορά.

Όπως διαβάσατε ήδη ο Παντελής Θεολόγου αποτελεί επίσημα παρελθόν, ο Τσιαφίτσας βρίσκεται ήδη στην Πάργα, ο Λώττας αγωνίζεται στον Αστέρα Καρδίτσας, ο Γιώργος Παπακώστας βρίσκεται υπ’ ατμόν και η διοίκηση θα συζητήσει με τον προπονητή για το μέλλον του ενώ ασφαλείς πληροφορίες του goaltrikala.gr αναφέρουν πως πλην του Κωνσταντίνου Κορέλα ζήτησε να αποχωρήσει και ο Βασίλης Κουτσιανικούλης !

Να θυμίσουμε φυσικά οτι ο Χρήστος Νιάρος που ξεπέρασε το πρόβλημα του τραυματισμού του ταλαιπωρείται από ίωση ενώ και ο Γιάννης Γκοβίνας βρίσκεται σε φάση αποθεραπείας.

Φοβερά και τρομερά πράγματα με το ρόστερ των κυανέρυθρων να αδειάζει ανησυχητικά και την διοίκηση να καλείται άμεσα να ενισχύσει την φαρέτρα του Σάκη Θεοδοσιάδη από την λίστα των ελεύθερων ποδοσφαιριστών.

Να θυμίσουμε ότι όπως σας ενημέρωσε το goaltrikala.gr φαίνεται να έχει συμφωνήσει ο πολύπειρος τερματοφύλακας Λέτσο ενώ στα υπόψιν βρίσκεται και ο Στρατός Χιντζίδης.

Περισσότερα

Click to comment

Trending