Connect with us
Advertisement

ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Σάρπσμποργκ προγνωστικά και ανάλυση αγώνα

Μόλντε – Σάρπσμποργκ προγνωστικά και ανάλυση αγώνα από τη στήλη του Bet of the Day, όπως έχετε συνηθίσει στο koubanezos.gr.

Η αναμέτρηση Μόλντε – Σάρπσμποργκ ξεχωρίζει από το πρόγραμμα της Τετάρτης. Ανάλυση και tips από το Bet of the Day. Έλφσμποργκ – Χάμαρμπι προγνωστικά

  • «Άκερ» (11.249), Μόλντε.
  • Διαιτητής: Όλα Χόμπερ Νίλσεν.
  • Η Μόλντε έχει κερδίσει πέντε από τα τελευταία έξι παιχνίδια της απέναντι στην Σάρπσμποργκ.
  • Εντός έδρας, η Μόλντε μετρά τέσσερις συνεχόμενες νίκες απέναντι στην Σάρπσμποργκ και αγνοεί την ήττα στα τελευταία επτά παιχνίδια.
  • Μοναδική συνάντησή τους στο κύπελλο ήταν πριν δύο σεζόν, και πάλι για τα προημιτελικά, με τη Μόλντε να επικρατεί με 4-2.
  • Σε τέσσερις από τις τελευταίες έξι αναμετρήσεις τους σημειώθηκαν over 4,5 γκολ.

Ρεπορτάζ Μόλντε

Πήρε εύκολη νίκη και πρόκριση στη φάση των «16», επικρατώντας με 3-0 εντός έδρας κόντρα στην Στρόμσγκοντσετ. Ένα ονειρικό πρώτο ημίχρονο ήταν αρκετό για την πρωταθλήτρια Νορβηγίας, καθώς μέχρι το 26’ είχε ήδη αποκτήσει πλεονέκτημα τριών τερμάτων. Ο Μπρινχίλντσεν άνοιξε το σκορ στο πρώτο λεπτό, ενώ στο 5’ ο Κιτολάνο πέτυχε το 2-0. Στο 26ο λεπτό ο Μπρέιβικ με πέναλτι διαμόρφωσε το 3-0, που επρόκειτο να είναι και το τελικό σκορ. Πιο πρόσφατο παιχνίδι της το εντός έδρας 2-0 επί της Μπραν για το πρωτάθλημα. Ήταν μια από τις πιο κυριαρχικές εμφανίσεις της Μόλντε, καθώς όχι μόνο είχε πολλές μεγάλες ευκαιρίες αλλά απειλήθηκε και ελάχιστα. Ο Έρικσεν άνοιξε το σκορ στο 12’ για τους γηπεδούχους ενώ ο Μπερίσα κλείδωσε τη νίκη με γκολ στο πέμπτο λεπτό των καθυστερήσεων. Πολύτιμο τρίποντο με το οποίο η Μόλντε ανέβηκε στην τέταρτη θέση, φτάνοντας στο -1 από την Μπραν.

Stat attack: Σε οκτώ από τα τελευταία δέκα ματς της επιβεβαιώθηκε το no goal.

Απουσίες: Εκτός οι τραυματίες Έικρεμ, Άντερσεν και Έλινγκσεν, επιστρέφει ο γκολκίπερ Κάλστρομ από τιμωρία.

Πιθανή ενδεκάδα (3-5-2): Κάλστρομ – Χάουγκαν, Μπιόρνμπακ, Ρίσα – Λίνες, Γκρόντεμ, Μάνσβερκ, Μπρέιβικ, Χάουγκεν – Κιτολάνο, Έρικσεν.

💣ΒΟΜΒΑ! ΗΡΘΕ ΝΕΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΜΟΙΡΑΖΕΙ ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΔΩΡΑ*!🎁

Ρεπορτάζ Σάρπσμποργκ

Βρέθηκε πολύ κοντά σε έναν αποκλεισμό-κάζο από τη φάση των «16», όμως τελικά η Σάρπσμποργκ έκανε το καθήκον της και πήρε την πρόκριση. Ξεκίνησε ιδανικά το παιχνίδι με αντίπαλο την Σόγκνταλ, κάνοντας το 0-1 με τον Όπσεθ στο 10’. Η γηπεδούχος ωστόσο κατάφερε να ολοκληρώσει την ανατροπή πριν το ημίχρονο, και μάλιστα να κάνει το 3-1 στο 66’. Η Σάρπσμποργκ βρέθηκε κοντά στον αποκλεισμό από ομάδα της δεύτερης κατηγορίας, όμως τελικά πέτυχε μια επική ανατροπή για να πάρει τη νίκη. Ο Όπσεθ πέτυχε χατ-τρικ με γκολ στο 73’ και στο 82’, και με αυτογκόλ του Φλο διαμορφώθηκε το τελικό 3-4. Δεν κατάφερε να συνεχίσει τις νίκες και στο πρωτάθλημα, χάνοντας με το βαρύ 5-2 από την Στρόμσγκοντσετ. Παρότι είχε περισσότερες ευκαιρίες και καλές στιγμές, δεν κατάφερε να πάρει το θετικό αποτέλεσμα πληρώνοντας την πολύ κακή αμυντική της λειτουργία. Υποχώρησε, έτσι, στην πέμπτη θέση, στο -1 αλλά και με ματς λιγότερο από τη Μόλντε.

Stat attack: Μετρά δώδεκα σερί over 2,5 σε όλες τις διοργανώσεις, με τα οκτώ από αυτά τα παιχνίδια να ξεπερνούν τα over 3,5 γκολ.

Απουσίες: Δεν υπολογίζονται οι Έντεγκαρντ και Τόμασεν λόγω τραυματισμού.

Πιθανή ενδεκάδα (4-2-3-1): Κρίστιανσεν – Βίχνε, Ούτβικ, Μάρτινσον Νγκουάλι, Σόλτβελντ – Άντερσεν, Τορπ – Τίμπλινγκ, Λούνκβιστ, Μάιγκααρντ – Όπσεθ.

Μόλντε - Σάρπσμποργκ προγνωστικά και ανάλυση αγώνα

Προγνωστικά Μόλντε – Σάρπσμποργκ

Δυνατή η αποψινή πρόκληση για τη Μόλντε. Αντιμετωπίζει μια από τις πιο ανερχόμενες δυνάμεις της Eliteserien, την Σάρπσμποργκ. Οι φιλοξενούμενοι ψάχνουν το πρώτο τρόπαιο της ιστορίας τους, και για να τα καταφέρουν θα χρειαστεί να αποκλείσουν ένα από τα μεγάλα φαβορί. Αυτή την στιγμή, πάντως, η Μόλντε δείχνει να είναι σε εξαιρετική φόρμα και σε αρκετά ανοδική πορεία. Εντός έδρας δε δίνει δικαιώματα, όπως δείχνει και το σερί πέντε νικών που τρέχει. Σχετικά χαμηλά ο άσος, θα τον συνδυάσουμε με το -αρκετά σύνηθες για τις δύο ομάδες- over 2,5, το οποίο βρίσκουμε σε απόδοση 2.10 στη Novibet.

Περισσότερα

Click to comment

Trending