Connect with us
Advertisement

ΒΟΛΟΣ

Δεν υπάρχει συμφωνία με Βαλμπουενά

Στο προσκήνιο το φιλικό της Δευτέρας με τον Ατρόμητο στο Πανθεσσαλικό

Είναι αλήθεια ότι το άκουσμα της είδησης του “διαζυγίου” του Ματιέ Βαλμπουενά με τον Ολυμπιακό, υπήρχε μία αίσθηση ότι ο Γάλλος σταρ θα ανηφόριζε στα… μέρη μας, αφού η επιθυμία για συνεργασία, αλλά και η πρόταση του Βόλου υπάρχει.

Όπως και το ενδιαφέρον συνεχίζει να υφίσταται, όμως συμφωνία στις δύο πλευρές, τουλάχιστον για την παρούσα στιγμή, δεν προκύπτει από πουθενά.

Η πρώτη σκέψη του Βαλμπουενά είναι η επιστροφή στην πατρίδα του, επιστροφή στο Γαλλικό πρωτάθλημα δηλαδή.

Ο Γάλλος άσος πιστεύει ότι μπορεί να βρει ένα καλό συμβόλαιο στην Γαλλία και θέλει να εξαντλήσει τις πιθανότητες που έχει, το ίδιο ισχύει και για τον Βόλο που κι αυτός θα εξαντλήσει τις όποιες πιθανότητες έχει να τον φέρει στο Πανθεσσαλικό.

Οι άνθρωποι της Βολιώτικης ομάδας από την πρώτη στιγμή ήξεραν πως πρόκειται για μια εξαιρετικά δύσκολη περίπτωση, που απαιτούνταν λεπτοί χειρισμοί και πολύ υπομονή… Την οποία και διαθέτουν βέβαια.

Από εκεί και πέρα ο Βόλος “τρέχει” χωρίς βιασύνη τις άλλες μεταγραφικές του εκκρεμότητες, έχοντας στο προσκήνιο το πρώτο δυνατό τεστ της σεζόν στο Πανθεσσαλικό την ερχόμενη Δευτέρα με τον Ατρόμητο, που θα είναι από τους βασικούς ανταγωνιστές για τα φετινά play-off  του πρωταθλήματος.

Trending