Connect with us
Advertisement

ΒΟΛΟΣ

“Καυτό” φιλικό ντέρμπι με ΑΕΚ

Σήμερα (9μμ) στο Πανθεσσαλικό παιχνίδι “φωτιά” για τον Βόλο

Πιο καυτό κι από τον… καύσωνα αναμένεται το αποψινό (9μμ) παιχνίδι με την ΑΕΚ στο Πανθεσσαλικό για την ομάδα του Βόλου!

Βόλος και ΑΕΚ διασταυρώνουν τα ξίφη τους στο «Πανθεσσαλικό», σε ένα δυνατό τεστ και για τους δύο.

Από την μία, το σύνολο του Κώστα Μπράτσου θα τεστάρει τις δυνάμεις του απέναντι στους νταμπλούχους Ελλάδας και είναι μιας πρώτης τάξεως ευκαιρία για τον Βολιώτη τεχνικό να βγάλει χρήσιμα συμπεράσματα ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου.

Κάτι που φυσικά είχε την ευκαιρία να κάνει και στην Κύπρο, στο επίσης δυνατό φιλικό με το ΑΠΟΕΛ (1-1), στο οποίο η ομάδα της πόλης μας ικανοποίησε σε μεγάλο βαθμό με την συνολική της απόδοση.

Είναι το τέταρτο φιλικό για τον Βόλο, μετά από αυτά με Θησέα (6-0), Ατρόμητο (0-1) και ΑΠΟΕΛ (1-1).

Στην μεταγραφική περίοδο του καλοκαιριού, οι κυανέρυθροι της πόλης μας, έχουν προχωρήσει σε αρκετές προσθήκες.

Συγκεκριμένα, έχουν εντάξει στο δυναμικό τους, τους: Σιαμπάνη (τερματοφύλακα), Κόστιτς (τερματοφύλακα), Κρούζλιακ (στόπερ), Κίτσο (αριστερός μπακ), Καραγιάννη (αριστερός μπακ), Μύγα (δεξιός μπακ), Τρουιγέ (μεσοεπιθετικός), Γκλάβτσιτς (κεντρικός μέσος), Κόμπα (εξτρέμ), Μραζ (σέντερ φορ), Μωραΐτης (σέντερ φορ) και μάλλον θα υπάρξει και συνέχεια…

Από την άλλη, η ομάδα του Ματίας Αλμέιδα θα δώσει το πρώτο της φιλικό στην Ελλάδα, μετά τα τέσσερα στην Ολλανδία, έχοντας ως απολογισμό τρεις νίκες και μία ήττα, έχοντας δείξει πως βρίσκεται στα περσινά της στάνταρ.

Παρόλα αυτά, ο Αργεντινός τεχνικός θέλει να μοντάρει ακόμη περισσότερο την ομάδα του ενόψει των προκριματικών του Champions League, μιας και θα είναι το προτελευταίο παιχνίδι πριν από τα πρώτο επίσημο ματς της χρονιάς.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο αντίπαλος της «Ένωσης» θα προκύψει από κλήρωση που θα πραγματοποιηθεί αύριο Δευτέρα (24/7).

Στον Βόλο αναμένεται με την αποστολή και το νέο μεταγραφικό απόκτημα της ΑΕΚ, Ροδόλφο Πισάρο, ο οποίος είναι πολύ πιθανό να κάνει το ανεπίσημο ντεμπούτο του με τους «κιτρινόμαυρους». Θυμίζουμε πως το τελευταίο επίσημο παιχνίδι των δύο ομάδων, ήταν το μεταξύ τους στην OPAP Arena, εκεί όπου η «Ένωση», επικράτησε 4-0, κατακτώντας το πρωτάθλημα.

Τα εισιτήρια

Παρά την καλοκαιρινή περίοδο των διακοπών που διανύουμε, το Πανθεσσαλικό θα φιλοξενήσει πολύ κόσμο απόψε το βράδυ.

Η προπώληση των εισιτηρίων έχει ξεκινήσει από το πρωί της περασμένης Πέμπτης και θα κορυφωθεί σήμερα την ημέρα του αγώνα.

Τα εκδοτήρια του σταδίου θα ανοίξουν στις 6 το απόγευμα και η τιμή των εισιτηρίων έχει οριστεί στα 15 ευρώ.  

Trending