Connect with us
Advertisement

ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Μπεϊτάρ Ιερουσαλήμ προγνωστικά και ανάλυση αγώνα

ΠΑΟΚ – Μπεϊτάρ Ιερουσαλήμ προγνωστικά και ανάλυση αγώνα από τη στήλη του Bet of the Day, όπως έχετε συνηθίσει στο koubanezos.gr.

Η αναμέτρηση ΠΑΟΚ – Μπεϊτάρ Ιερουσαλήμ ξεχωρίζει από το πρόγραμμα της Πέμπτης. Ανάλυση και tips από το Bet of the Day. ΠΑΟΚ – Μπεϊτάρ Ιερουσαλήμ προγνωστικά

  • «Γήπεδο Τούμπας» (28.703), Θεσσαλονίκη.
  • Διαιτητής: Μίκολα Μπαλάκιν.
  • Οι δύο ομάδες αναμετρήθηκαν το 2000 για το Europa League, με τον ΠΑΟΚ να κερδίζει 3-1 το πρώτο ματς και το δεύτερο παιχνίδι να λήγει ισόπαλο 3-3.
  • Ο ΠΑΟΚ μετρά τέσσερις νίκες, δύο ισοπαλίες και δύο ήττες απέναντι σε ομάδες από το Ισραήλ, ενώ η Μπεϊτάρ έχει μόνο τη μία ισοπαλία και μία ήττα από τον αποψινό της αντίπαλο όσον αφορά τις ομάδες από την Ελλάδα.
  • Εντός έδρας ο ΠΑΟΚ έχει τρεις νίκες και μία ήττα σε παιχνίδια με ομάδες από το Ισραήλ.

Ρεπορτάζ ΠΑΟΚ

Σε μια σεζόν που δεν εξελίχθηκε ιδανικά, ο ΠΑΟΚ πήρε την τέταρτη θέση στο πρωτάθλημα κι έτσι για τρίτη συνεχόμενη χρονιά αγωνίζεται στα προκριματικά του Conference League. Παράλληλα, είχε την ευκαιρία μέσω του κυπέλλου να πάρει τη θέση του Ολυμπιακού στον τρίτο προκριματικό του Europa League, όμως ηττήθηκε στον τελικό με 2-0 από την ΑΕΚ. Στόχος για τον «δικέφαλο του βορρά» είναι να θυμηθεί την σεζόν 2021-22, όταν είχε φτάσει μέχρι τα προημιτελικά της διοργάνωσης, και σίγουρα να μην επαναλάβει το περσινό κάζο. Δύο νίκες, μία ισοπαλία και δύο ήττες είχε στα φιλικά που έδωσε με χαρακτηριστικό των αγώνων αυτών τα πολλά γκολ εκατέρωθεν.

Stat attack: Μετρά 21 σερί under 3,5 σε ευρωπαϊκά ματς.

Απουσίες: Μοναδική απουσία αυτή του τραυματία Σάστρε.

Πιθανή ενδεκάδα (4-2-3-1): Κοτάρσκι – Λύρατζης, Τροστ-Εκόνγκ, Κουλιεράκης, Ράφα Σοάρες – Σβαμπ, Αουγκούστο – Ζίβκοβιτς, Κωνσταντέλιας, Νάρεϊ – Σαματά.

ΠΑΟΚ - Μπεϊτάρ Ιερουσαλήμ προγνωστικά και ανάλυση αγώναΒΟΜΒΑ! ΗΡΘΕ ΝΕΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΜΟΙΡΑΖΕΙ ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΔΩΡΑ*!ΠΑΟΚ - Μπεϊτάρ Ιερουσαλήμ προγνωστικά και ανάλυση αγώνα

Ρεπορτάζ Μπεϊτάρ Ιερουσαλήμ

Παρότι τερμάτισε στην όγδοη θέση του ισραηλινού πρωταθλήματος, η Μπεϊτάρ πανηγύρισε την κατάκτηση του κυπέλλου και επακολούθως την έξοδο στην Ευρώπη. Με το επιβλητικό 3-0 επί της Μακάμπι Νετάνια στον τελικό κατέκτησε το τρόπαιο για όγδοη φορά στην ιστορία της. Η σεζόν ξεκίνησε το προηγούμενο Σάββατο για αυτήν, με το παιχνίδι του Super Cup κόντρα στην πρωταθλήτρια Μακάμπι Χάιφα. Παρότι ήταν καλή και προηγήθηκε στο πρώτο ημίχρονο με τον Φράιντεϊ (45’), δεν άντεξε στο δεύτερο. Τελικά, ηττήθηκε με 3-1 και δεν κατάφερε να αρχίσει θετικά τη χρονιά.

Stat attack: Έχει κερδίσει μόλις ένα από τα τελευταία 14 εκτός έδρας ματς της στην Ευρώπη.

Απουσίες: Δε θα μπορέσει να ακολουθήσει την αποστολή της ομάδας ο Φράιντεϊ λόγω οικογενειακού προβλήματος.

Πιθανή ενδεκάδα (5-3-2): Σίλβα – Μορόζοφ, Κούρσια, Κριφ, Ντιγκάνι, Μπίτον – Ασκενάζι, Αζάρια, Μίχα – Νικολαέσκου, Σούα.

ΠΑΟΚ - Μπεϊτάρ Ιερουσαλήμ προγνωστικά και ανάλυση αγώνα

Προγνωστικά ΠΑΟΚ – Μπεϊτάρ Ιερουσαλήμ

Αν παρουσιάσει σοβαρό πρόσωπο ο ΠΑΟΚ, δε θα έχει προβλήματα απόψε. Αρκετά κατώτερη ομάδα ποιοτικά η Μπεϊτάρ και η απουσία ενός από τους κορυφαίους παίκτες της κάνει ακόμα πιο δύσκολα τα πράγματα. Αμφότερες έχουν δείξει ότι είναι δυνατές επιθετικά αλλά έχουν θέματα στην άμυνα. Αρκετά ενδιαφέρον το 2.15 του άσου με over 2,5 από τη Fonbet.

Περισσότερα

Click to comment

Trending