Connect with us
Advertisement

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡ

Τέλος ο αθλητικός διευθυντής της Ferrari!

 

Ο Λορέν Μεκιές είναι επίσημα παρελθόν από τη Scuderia και αποχωρεί από το Μαρανέλο, για να αναλάβει το μεγάλο πρότζεκτ της Alpha Tauri.

Τον Απρίλιο, η θυγατρική ομάδα της Red Bull Racing ανακοίνωσε τον Γάλλο ως το νέο αφεντικό της ομάδας. Ο πρώην πλέον αθλητικός διευθυντής της Ferrari θα αντικαταστήσει τον μακροχρόνια επικεφαλής των Ιταλών, Φραντς Τοστ ο οποίος σταματάει στο τέλος του 2023.

Μετά την ανακοίνωση του Απριλίου, ο Μεκιές συνέχισε κανονικά στον ρόλο του στη Scuderia, ενώ την ίδια ώρα οι Ferrari και Red Bull κανόνιζαν πότε ακριβώς ο Γάλλος τεχνικός θα άφηνε το Μαρανέλο, για να πιάσει δουλειά στο εργοστάσιο της Φαέντσα.

Με επίσημη ανακοίνωση των “κόκκινων” λοιπόν, ο Λορέν Μεκιές είναι παρελθόν, έχοντας ολοκληρώσει το 50% του 2023 με το σήμα του καλπάζοντος αλόγου.

Η ανακοίνωση της Scuderia Ferrari:

 

Η Scuderia μετά τον Μεκιές, ανακοίνωσε ότι τη θέση του αγωνιστικού διευθυντή θα αναλάβει προσωρινά ο Ντιέγκο Ιοβέρνο, ο οποίος στους τελευταίους αγώνες είχε αναλάβει την επικοινωνία με τη FIA που θα αποτελεί μέρος των καινούργιων του καθηκόντων.//ΓΑ



Περισσότερα

Click to comment

Trending