Connect with us
Advertisement

ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Εύκολο θύμα για την Μποέμιανς #Klhmats

προγνωστικά

Ο #Klhmats πιάνεται με την αναμέτρηση Μποέμιανς – Γιου Σι Ντι και καταλήγει σε μονό αποδεκτό του 1.85.

Καλημέρα σε όλο τον στοιχηματικό κόσμο, καλημέρα στους αναγνώστες και τις αναγνώστριες του koubanezos.gr. Εσκεμμένα απείχα την Τετάρτη και την Πέμπτη από τη δράση και τα προγνωστικά. Δεν εμπιστεύτηκα τα πρώτα παιχνίδια ορισμένων ομάδων και όπως είδα, δικαιώθηκα. Ευτυχώς που δεν ασχολήθηκα για παράδειγμα με την αναμέτρηση του ΠΑΟΚ, της Βικτόρια Πλζεν, της Βασιλείας ή της Γκιμαράες.

Το παρελθόν όμως αποτελεί… παρελθόν. Σημασία έχει κυρίως το παρόν, αλλά και το μέλλον. Η στήλη επέστρεψε, τα προγνωστικά επέστρεψαν. Απόψε θα ασχοληθώ με την αναμέτρηση της Μποέμιανς απέναντι στη Γιου Σι Ντι. Ότι και να γίνει, η εικόνα των φιλοξενούμενων δεν πρόκειται να αλλάξει φέτος. Εξαιρετικά αδύναμη ομάδα οι «φοιτητές», δεν μπορούν να κοιτάξουν στα μάτια κανέναν αντίπαλο.

Η Μποέμιανς θα παραταχθεί δίχως απουσίες. Έχει καλή ψυχολογία, καθώς πέτυχε μία μεγάλη πρόκριση για την επόμενη φάση του κυπέλλου κόντρα στη συμπολίτισσα Σέλμπουρν με 1-0. Παραμένει στο κυνήγι των ευρωπαϊκών θέσεων, καθώς απέχει μόλις τέσσερις πόντους από την τρίτη Ντέρι.

Στο διά ταύτα, η Μποέμιανς βρίσκεται στο κυνήγι της τριάδας, ενώ η Γιου Σι Ντι έχει χαιρετήσει την κατηγορία και ετοιμάζεται για τη δεύτερη. Ευκαιρία για τους γηπεδούχους να ξεσπάσουν και να πετύχουν πολλά τέρματα, απέναντι σε μία ομάδα με έντεκα ήττες στα 13 τελευταία ματς της. Κρατάω τα over 2,5 γκολ της Μποέμιανς.

Δες όλο το live bet του Κληματσούδα με ένα κλικ

Μονό
21:45

Μποέμιανς – Γιου Σι Ντι

Μποέμιανς over 2,5

1.85
BET: 25 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

Περισσότερα

Click to comment

Trending