Connect with us
Advertisement

ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Σάλκε προγνωστικά και ανάλυση αγώνα

Αμβούργο – Σάλκε προγνωστικά και ανάλυση αγώνα από τη στήλη του Bet of the Day, όπως έχετε συνηθίσει στο koubanezos.gr.

Η αναμέτρηση Αμβούργο – Σάλκε ξεχωρίζει από το πρόγραμμα της Παρασκευής. Ανάλυση και tips από το Bet of the Day. Αμβούργο – Σάλκε προγνωστικά

  • «Φολκσπαρκστάντιον» (57.000), Αμβούργο.
  • Διαιτητής: Ματίας Γιόλενμπεκ.
  • Τρεις νίκες, δύο ισοπαλίες και μία ήττα μετρά το Αμβούργο στα τελευταία έξι παιχνίδια απέναντι στην Σάλκε.
  • Το goal/goal επιβεβαιώθηκε σε έξι από τα τελευταία επτά μεταξύ τους ματς.

Ρεπορτάζ Αμβούργου

Για άλλη μια χρονιά το Αμβούργο βρέθηκε κοντά στην πολυπόθητη επιστροφή στην πρώτη κατηγορία, δίχως όμως να το καταλάβει. Τερματίζοντας στην τρίτη θέση, μόλις έναν βαθμό πίσω από τις πρώτες δύο θέσεις που έδιναν την απευθείας άνοδο, έπαιξε πλέι-οφ ανόδου. Εκεί συνάντησε την Στουτγκάρδη, η οποία αποδείχτηκε αρκετά ανώτερη. Με νίκες 3-0 και 3-1 οι Σουηβοί εξασφάλισαν εύκολα την παραμονή, αφήνοντας στην 2.Bundesliga τους «δεινόσαυρους». Έπαιξε τέσσερα φιλικά με απολογισμό 1-1-2, κυρίως κόντρα σε ευρωπαϊκές ομάδες.

Stat attack: Το goal/goal & over 2,5 επιβεβαιώθηκε στα τελευταία πέντε εντός έδρας ματς της προηγούμενης σεζόν.

Απουσίες: Τραυματίες οι Ράις, Ντάβιντ, Σόνλαου, Μούχαϊμ και Σουχόνεν, ενώ ο Βούσκοβιτς παραμένει τιμωρημένος.

Πιθανή ενδεκάδα (4-3-3): Χόιερ Φερνάντες – Χάιερ, Χατζικάντουνιτς, Ράμος, Ολιβέιρα – Μπένες, Μέφερτ, Οζτουνάλι – Ζατά, Ντομπέ, Γκλάτζελ.

Αμβούργο - Σάλκε προγνωστικά και ανάλυση αγώναΒΟΜΒΑ! ΗΡΘΕ ΝΕΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΜΟΙΡΑΖΕΙ ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΔΩΡΑ*!Αμβούργο - Σάλκε προγνωστικά και ανάλυση αγώνα

Ρεπορτάζ Σάλκε

Δεν κράτησε πολύ η παρουσία της στην πρώτη κατηγορία, καθώς μία σεζόν μετά την άνοδο υποβιβάστηκε ξανά. Για ένα μεγάλο διάστημα ήταν στην τελευταία θέση και έμοιαζε ανίκανη να αντιδράσει. Μέσα στο 2023 έδειξε σημαντική βελτίωση με αποκορύφωμα ένα αήττητο σερί οκτώ αγώνων, όμως τελικά δεν κατάφερε να ανατρέψει τα δεδομένα. Την τελευταία φορά που υποβιβάστηκε, την σεζόν 2020-21, επέστρεψε κατευθείαν στην Bundesliga με χαρακτηριστική άνεση. Κέρδισε εύκολα τις Σπελ-Βένχαους (3-0) και Γκόρνικ Ζάμπρζε (5-0), έμεινε στο 2-2 με την Μποσόλτ και την Τβέντε και ηττήθηκε με 2-0 από την Κοπεγχάγη στα φιλικά προετοιμασίας.

Stat attack: Έκλεισε την περσινή σεζόν με επτά συνεχόμενα over 2,5.

Απουσίες: Δεν υπολογίζονται οι Φλικ, Γκράιμλ και Χέεκερεν.

Πιθανή ενδεκάδα (4-2-3-1): Μίλερ – Μπρούνερ, Καμίνσκι, Μπαουμγκάρτλ, Ματρισιάνι – Σάλενμπεργκ, Σεγκουίν – Καραμάν, Ντρέξλερ, Λάσμε – Πόλτερ.

Αμβούργο - Σάλκε προγνωστικά και ανάλυση αγώνα

Προγνωστικά Αμβούργο – Σάλκε

Η κλήρωση έβγαλε πολύ μεγάλο ματς στην πρεμιέρα της δεύτερης κατηγορίας της Γερμανίας. Στο Αμβούργο υπάρχει τεράστια δίψα για διάκριση και για την επιστροφή στην Bundesliga. Οι κινήσεις που έγιναν ήταν καλές και σίγουρα η ομάδα βγήκε πιο ενισχυμένη σε σύγκριση με την Σάλκε που έχασε κάποιους σημαντικούς παίκτες. Προβάδισμα στην έδρα, πάμε με τον άσο στο 2.31 της Betshop.

Περισσότερα

Click to comment

Trending