Connect with us
Advertisement

ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Με τις κάρτες στην Ευρώπη! #SuperMario

Προγνωστικά

Προγνωστικά στοιχήματος: Κάρτες στο Europa Conference League επιλέγει για σήμερα ο #SuperMario στα προγνωστικά στοιχήματος.

Καλησπέρα κύριοι. Ποδαρικό προχθές για τη φετινή αγωνιστική περίοδο με κέρδος για τα προγνωστικά στοιχήματος. Συνεχίζουμε σήμερα, για άλλη μία στήλη με κέρδος.

Προγνωστικά στοιχήματος: Με τις κάρτες στην Ευρώπη!

Για σήμερα έχω κρατήσει τρία παιχνίδια που μου προσέλκυσαν το ενδιαφέρον στα ειδικά καρτών.

Αρχικά, το Μπεϊτάρ Ιερουσαλήμ – ΠΑΟΚ «μυρίζει» για κάρτες. Στο πρώτο ματς είχαμε επτά με σκορ 0-0. Σήμερα η ατμόσφαιρα θα είναι καυτή και πολύ δύσκολή για την ομάδα της Θεσσαλονίκης που θα αναγκαστεί να μαρκάρει και αυτή. Θεωρώ ότι θα ξεπεραστεί το όριο των 5,5 καρτών, ας βοηθήσει και το σκορ.

Με τις κάρτες για το κέρδος στην Ευρώπη!ΒΟΜΒΑ! ΗΡΘΕ ΝΕΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΜΟΙΡΑΖΕΙ ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΔΩΡΑ*!Με τις κάρτες για το κέρδος στην Ευρώπη!

Δεύτερη στάση, στο Κλεάνθης Βικελίδης. Ο Άρης που δεν έθελξε με την εμφάνιση του στο πρώτο παιχνίδι φιλοξενεί την Αραράτ Αρμενίας. Η ατμόσφαιρα ηλεκτρισμένη μετά το πρώτο παιχνίδι και… τον δημοσιογράφο που εμφανίστηκε με μπλούζα του ΠΑΟΚ. Το γήπεδο θα είναι κατάμεστο, λογικά, αλλά ο ασύνδετος Άρης δεν περιμένω να έχει εύκολο έργο απέναντι στους μαχητικούς Αρμένιους.  Over 5,5 κάρτες και εδώ καθώς στο πρώτο παιχνίδι είχαμε επτά.

Και κλείνω με το παιχνίδι Ομόνοια–Καμπάλα. Πολύ ρευστό το σκορ του πρώτου αγώνα και πιστεύω θα ξεπεραστεί το όριο των 4,5 καρτών που έχουν ανοίξει οι εταιρίες. Λίγο η κρισιμότητα του αγώνα λίγο το ρευστό σκορ λίγο το χαμηλό όριο με οδήγησε σε αυτή την επιλογή.

Καλή τύχη.

Μονό
20:00

Ομόνοια – Καμπάλα

Over 4,5 κάρτες

1.65
BET: 40 units
Moνό
20:30

Μπεϊτάρ Ιερουσαλήμ – ΠΑΟΚ

Over 5,5 κάρτες

1.83
BET: 40 units
Mονό
21:15

Άρης – Αραράτ Αρμενίας

Over 5,5 κάρτες

1.80
BET: 40 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

Περισσότερα

Click to comment

Trending