Connect with us
Advertisement

ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Η καλή μέρα θα φανεί νωρίς #Nikolas43

προγνωστικά

Πρεμιέρα με προγνωστικά από την αγαπημένη του Championship κάνει ο #Nikolas43, ποντάροντας στην δελεαστική απόδοση της Σαουθάμπτον.

Επιτέλους, επιστροφή σιγά σιγά για τις Αγγλιδούλες και την αγαπημένη μας ασχολία. Η αρχή γίνεται με την Championship και ένα παιχνίδι όπου η γηπεδούχος πέρυσι έπαιζε στην League Οne και η φιλοξενούμενη στην Premier League. Πάμε στα προγνωστικά.

Προγνωστικά: Σέφιλντ Γουένσντεϊ – Σαουθάμπτον

Πολύ ιδιαίτερο παιχνίδι στην πρεμιέρα της Championship στο «Χίλσμπορο» με την Σέφιλντ Γουένσντεϊ να υποδέχεται την Σαουθάμπτον. Η απίστευτη διαδρομή που έκανε πλέι οφ της League one η Σέφιλντ της χάρισε την άνοδο. Μετά από μια καλή χρονιά, και τον στόχο να έχει επιτευχθεί εντελώς ξαφνικά απολύθηκε ο Ντάρεν Μουρ ο οποίος οδήγησε τις «κουκουβάγιες» στην άνοδο. Πλέον η ομάδα αποτελεί ένα ερωτηματικό για το τι εικόνα θα παρουσιάσει.

Η καλή μέρα θα φανεί νωρίςΒΟΜΒΑ! ΗΡΘΕ ΝΕΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΜΟΙΡΑΖΕΙ ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΔΩΡΑ*!Η καλή μέρα θα φανεί νωρίς

Από την άλλη η Σαουθάμπτον σε μια πολύ κακή χρονιά υποβιβάστηκε κάτι με το οποίο φλέρταρε έντονα την τελευταία τριετία. Ίσως και να της κάνει καλό αρκεί να επιστρέψει σύντομα. Σε ένα πολύ δύσκολο πρωτάθλημα φέτος καθώς με την πρώτη μάτια έξι ομάδες θέλουν την επιστροφή τους στην Premier League χωρίς καθυστέρηση. Άσχετα αν μιλάμε για δυο ομάδες όπου η μια έπεσε και η άλλη ανέβηκε οι παραστάσεις τους ήταν τελείως διαφορετικές. Αν και τα αγαπημένα μου στοιχήματα στην Αγγλία είναι τα goal/goal και τα over πάντα τον πρώτο μήνα καλό είναι να τα αποφεύγουμε.

Θα πάω με το διπλό των «Αγίων» καθώς πιστεύω πως όσο κακή ομάδα και να ήταν στην Premier League ένα προβάδισμα το έχουν. Στο 2.50 της Novibet η απόδοση να ξεκινήσει με το δεξί η Σαουθάμπτον.

 

Combo
22:00

Σέφιλντ Γουένσντεϊ – Σαουθάμπτον

2

2.50
BET: 40 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

Περισσότερα

Click to comment

Trending