Connect with us
Advertisement

ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Αϊντχόφεν προγνωστικά και ανάλυση αγώνα

Φέγενορντ – Αϊντχόφεν προγνωστικά και ανάλυση αγώνα από τη στήλη του Bet of the Day, όπως έχετε συνηθίσει στο koubanezos.gr.

Η αναμέτρηση Φέγενορντ – Αϊντχόφεν ξεχωρίζει από το πρόγραμμα της Παρασκευής. Ανάλυση και tips από το Bet of the Day. Φέγενορντ – Αϊντχόφεν προγνωστικά

  • «Ντε Κάιπ» (51.177), Ρότερνταμ.
  • Διαιτητής: Άλαρντ Λίντχαουτ.
  • Η Φέγενορντ μετρά τέσσερις νίκες, έξι ισοπαλίες και μία ήττα στα τελευταία έντεκα παιχνίδια κόντρα στην Αϊντχόφεν.
  • Εντός έδρας η Φέγενορντ είναι αήττητη στα τελευταία πέντε ματς απέναντι στην Αϊντχόφεν.
  • Το over 3,5 έχει επιβεβαιωθεί στα τελευταία τέσσερα μεταξύ τους ματς.
  • Στις πέντε συναντήσεις τους στο Super Cup η Αϊντχόφεν έχει το προβάδισμα με τρεις κατακτήσεις έναντι δύο της Φέγενορντ.
  • Και στους πέντε αγώνες τους για το Super Cup επιβεβαιώθηκε το no goal & under 2,5.

Ρεπορτάζ Φέγενορντ

Μετά από έξι χρόνια η Φέγενορντ επέστρεψε στην κορυφή του ολλανδικού ποδοσφαίρου, κατακτώντας το πρωτάθλημα για 16η φορά. Σε μια εξαιρετική σεζόν υπό τις οδηγίες του Άρνε Σλοτ, η ομάδα του Ρότερνταμ πέρα από τον τίτλο έφτασε μέχρι τα προημιτελικά του Europa League αλλά και τα ημιτελικά του κυπέλλου. Ενισχύθηκε με στόχο να αποκτήσει κυρίως βάθος στο ρόστερ κάνοντας έξυπνες κινήσεις, ενώ πούλησε τον πολύτιμο χαφ Κοκτσού στην Μπενφίκα για 25 εκατομμύρια. Στα φιλικά προετοιμασίας κέρδισε τις Τσβόλε (3-1), Κλαμπ Μπριζ (2-0) και Μπενφίκα (2-1), έμεινε στην ισοπαλία με την Ουνιόν Σεν-Ζιλουάζ (0-0) και τη Βιγιαρεάλ (1-1) και ηττήθηκε με 4-2 από την Χόφενχαϊμ.

Stat attack: Μετρά δύο ισοπαλίες και δύο ήττες στα τελευταία τέσσερα ματς της στο Super Cup.

Απουσίες: Τράουνερ και Βάλεμαρκ δύσκολα θα είναι έτοιμοι για το σημερινό παιχνίδι.

Πιθανή ενδεκάδα (4-2-3-1): Μπίλοου – Πέντερσεν, Χερτράουντα, Χάνκο, Χάρτμαν – Βίφερ, Ζερούκι – Γιάχανμπακς, Στενγκς, Παϊσάο – Χιμένεζ.

Φέγενορντ - Αϊντχόφεν προγνωστικά και ανάλυση αγώναΒΟΜΒΑ! ΗΡΘΕ ΝΕΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΜΟΙΡΑΖΕΙ ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΔΩΡΑ*!Φέγενορντ - Αϊντχόφεν προγνωστικά και ανάλυση αγώνα

Ρεπορτάζ Αϊντχόφεν

Εξασφάλισε την συμμετοχή της στον τελικό του Super Cup κατακτώντας το κύπελλο Ολλανδίας την περασμένη σεζόν. Μετά από ισοπαλία με 1-1 στον τελικό με τον Άγιαξ, βγήκε νικήτρια από τη διαδικασία των πέναλτι και σήκωσε το KNVB Cup για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά και 11η φορά συνολικά. Στο πρωτάθλημα πήρε τη δεύτερη θέση με διαφορά επτά βαθμών από την κορυφή και μαζί με αυτήν και το εισιτήριο για τα προκριματικά του Champions League. Η διοίκηση της ομάδας αποφάσισε να αλλάξει σελίδα με την αντικατάσταση του Φαν Νίστελροϊ από τον Πίτερ Μπος στη θέση του προπονητή, αλλά και τις δαπανηρές μεταγραφές των Λανγκ και Πέπι στην επίθεση. Παράλληλα, αποχώρησαν οι Γκουτιέρεζ, Ρομέρο και Τσάβι Σίμονς. Κέρδισε τα τελευταία τέσσερα φιλικά της κόντρα σε Λιτς (2-1), Άουγκσμπουργκ (2-1), ΦΚ Αϊντχόφεν (3-1) και Νότιγχαμ (1-0), χάνοντας το πρώτο κόντρα στην Σεντ Τρούιντεν (2-1).

Stat attack: Είναι η πολυνίκης του θεσμού με 13 κατακτήσεις σε 20 συμμετοχές.

Απουσίες: Εξακολουθεί να παραμένει στα «πιτς» το δίδυμο Μάουρο Ζούνιορ και Ομπίσπο.

Πιθανή ενδεκάδα (4-3-3): Μπενίτεζ – Σαμπό, Ραμάλιο, Μποσκάγκλι, Φαν Άανχολτ – Φέρμαν, Σανγκαρέ, Μπαμπάντι – Μπακαγιόκο, Λανγκ, Ντε Γιονγκ.

Φέγενορντ - Αϊντχόφεν προγνωστικά και ανάλυση αγώνα

Προγνωστικά Φέγενορντ – Αϊντχόφεν

Πρώτο δυνατό τεστ για τις δύο ομάδες και πρώτος τίτλος στην Ολλανδία. Η Φέγενορντ είναι λίγο πολύ γνωστή στα μάτια μας και αφού κράτησε τον Σλοτ παραμένει δυνατή. Το ερωτηματικό είναι τι θα δούμε από την Αϊντχόφεν με τον… αμφιλεγόμενο Μπος στον πάγκο. Αυτή την στιγμή θα στηρίξουμε την πιο ομοιογενή και δεμένη ομάδα του Ρότερνταμ, που μπαίνει στο παιχνίδι ως πρωταθλήτρια. Μην ξεχνάμε άλλωστε πως έχει και το πλεονέκτημα της έδρας. Με απόδοση 2.20 τιμάται από τη Novibet ο άσος.

Περισσότερα

Click to comment

Trending