Connect with us
Advertisement

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡ

Εύκολα στα προημιτελικά η Σάκκαρη

 

Η Ελληνίδα πρωταθλήτρια αντιμετώπισε την Λέιλα Φερνάντες στο πλαίσιο του “Όπεν Γουόσιγκτον”, με… φόντο τα προημιτελικά, και προκρίθηκε άνετα με 2-0 σετ.

Η Ελληνίδα τενίστρια δυσκολεύτηκε στο πρώτο σετ, το οποίο έφτασε στο έξτρα game, αφού η Καναδή, Λέιλα Φερνάντες, την ακολουθούσε πιστά για να μην… ξεφύγει. Ωστόσο, η 22χρονη Νο.88 στο WTA δεν κατάφερε να πραγματοποιήσει όσα μπρέικ πόιντ θα ήθελε και οδήγησε την Σάκκαρη στο 7-5, χαρίζοντάς της το πρώτο σετ.

Στο δεύτερο, η 28χρονη Ελληνίδα Νο.9 στην παγκόσμια κατάταξη, πραγματοποίησε πολλά κερδισμένα μπρέικ πόιντ (5-2 κερδισμένα, 13-2 μπρέικ πόιντ συνολικά), οδήγησε την Φερνάντες σε διπλά λάθη (3-6) και δέχθηκε μονάχα έναν άσσο, την στιγμή που εκείνη απέσπασε 5 από την Καναδή.

Το δεύτερο σετ λοιπόν, αποτέλεσε μία ταχύτατη διαδικασία για την Σάκκαρη, αφού ολοκλήρωσε με 6-2 game και πέρασε στην επόμενη φάση.

Στα προημιτελικά θα συναντήσει την Αμερικανίδα, Μάντισον Κιζ, η οποία βρίσκεται στην 16η θέση της παγκόσμιας κατάταξης. Η αναμέτρηση θα διεξαχθεί στις 5 Αυγούστου, 12.00πμ ώρα Ελλάδος.//ΓΚ



Περισσότερα

Click to comment

Trending