Connect with us
Advertisement

ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Σκίζουν δίχτυα στον διπλασιασμό #Jimandez

προγνωστικά

Προγνωστικά: Ο #Jimandrez επιστρέφει με δυάδα διπλασιασμού εστιάζοντας σε Δανία και Ελβετία

Καλησπέρα σε όλους. Ακόμα ένα γεμάτο Σαββατοκύριακο με ωραίες αναμετρήσεις και πολλές επιλογές. Εμείς θα κινηθούμε πιο συντηρητικά στα προγνωστικά μας και θα πάμε με μία ωραία δυάδα σε απόδοση διπλασιασμού. Πάμε να δούμε την δυάδα μας.

Προγνωστικά: Γκολ σε Δανία και Ελβετία

Ξεκινάμε την δυάδα μας από την αναμέτρηση της Κοπεγχάγης με την Ράντερς. Οι γηπεδούχοι δείχνουν διάθεση και έρχονται με μεγάλη ψυχολογία έπειτα από την εμφατική πρόκριση στον τρίτο προκριματικό γύρο του Champions League. Παίζουν ανοιχτά, δέχονται βέβαια και φάσης πληρώνοντας το τίμημα των κακών επιστροφών που έχουν. Από την άλλη οι φιλοξενούμενοι παρουσιάζουν μεγάλη αστάθεια αμυντικά αφού οι αντίπαλοι επιθετικοί βρίσκουν αρκετούς χώρους. Φυσικά επιθετικά είναι σε καλύτερη μοίρα, έχουν καλές μονάδες και μπορούν να δημιουργήσουν πρόβλημα.

Το παιχνίδι αυτό κρύβει γκολ, θέαμα και φάσεις. Το over 2,5 πληρώνει αποδεκτά τόσο… ώστε να επιλεγεί για την δυάδα.

Λίγο αργότερα η Γιούνγκ Μπόις υποδέχεται την Βίντερντουρ. Οι γηπεδούχοι φυσικά είναι και το φαβορί, παίζουν καλό ποδόσφαιρο και έχουν τον αέρα του πρωταθλητή. Ψάχνουν εμφατικές και μεγάλες νίκες πριν την ευρωπαϊκή τους έξοδο ώστε να πάνε με την μεγαλύτερη ψυχολογία που μπορούν. Στον αντίποδα μία από τις χειρότερες ομάδες του πρωταθλήματος είναι η φιλοξενούμενη, δεν έχουν καμία τύχη έτσι όπως παίζουν και αμυντικά… μπάζουν.

Δύσκολα δεν θα επιβεβαιωθεί και εδώ το over 2,5, στο 2.20 η δυάδα μας.

Σκίζουν δίχτυα στον διπλασιασμόΒΟΜΒΑ! ΗΡΘΕ ΝΕΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΜΟΙΡΑΖΕΙ ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΔΩΡΑ*!Σκίζουν δίχτυα στον διπλασιασμό

Δυάδα απόδοσης 2.20
17:00

Κοπεγχάχη – Ράντερς

Over 2,5

1.57
19:15

Γιούνγκ Μπόις – Βίντερντουρ

Over 2,5

1.40
BET: 10 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

Περισσότερα

Click to comment

Trending