Connect with us
Advertisement

ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Μάχη κορυφής στη Νορβηγία #Bats

Από την Pro League και την Eliteserien έρχονται οι προτάσεις της Κυριακής για τον #Bats, με επιλογές μέχρι το 4.10.

Σε Βέλγιο και Νορβηγία στρέφεται η προσοχή μας για τα σημερινά προγνωστικά με δύο μονά και μια δυάδα σε εξαιρετικές αποδόσεις.

Προγνωστικά: Άντερλεχτ – Αντβέρπ

Νωρίς ξεκινά η δράση σήμερα για το πρωτάθλημα Βελγίου, και μάλιστα με ένα πολύ δυνατό ματς. Η Άντερλεχτ υποδέχεται την πρωταθλήτρια Αντβέρπ και ψάχνει την πρώτη νίκη της σεζόν. Στην πρεμιέρα δεν κατάφερε να πάρει κάτι από το παιχνίδι στην έδρα της Ουνιόν Σεν-Ζιλουάζ, όπου παρά την προσπάθειά της ήταν εμφανώς κατώτερη. Μετά από την περσινή παταγώδη επιτυχία με την κατάκτηση της 11ης θέσης, η ομάδα του Ρίμερ καλείται να επιστρέψει στα υψηλά στρώματα της βαθμολογίας. Για να το πετύχει αυτό θα χρειαστεί να πάρει νίκες σε παιχνίδια όπως το σημερινό, κόντρα στις δυνατότερες ομάδες του πρωταθλήματος.

Από την πλευρά της η Αντβέρπ ψάχνει το 2/2 μετά το 1-0 επί της Σερκλ Μπριζ. Δεν εντυπωσίασε με την εμφάνισή της ούτε σε αυτό το παιχνίδι, ούτε σε εκείνο με τη Μαλίν για το Super Cup. Επιπλέον, οι μεταγραφικές κινήσεις της δείχνουν πως δύσκολα θα διατηρήσει το επίπεδο της περσινής σεζόν. Δικαιολογημένα οι αποδόσεις είναι μοιρασμένες και το παιχνίδι… ξεκινάει από το «Χ». Η επιλογή μας όμως αφορά τα γκολ, και συγκεκριμένα τα 2-3 τέρματα στο 2.03 της WinMasters.

Τα καθιερωμένα γκολ στη Νορβηγία

Σάντεφιορντ και Σάρπσμποργκ αναμετρώνται σε ένα πολύ σημαντικό ματς και για τις δύο ομάδες. Οι γηπεδούχοι πήραν μεγάλη ανάσα με το 3-2 στην έδρα της Βαλερένγκα, με το οποίο ανέβηκαν στη 14η θέση. Εξακολουθούν να βρίσκονται στην ζώνη του υποβιβασμού αλλά τουλάχιστον μείωσαν τη διαφορά από τις παραπάνω θέσεις. Το ίδιο ισχύει και για την Σάρπσμποργκ που με το 2-1 επί της Χάουγκεσουντ έβαλε τέλος σε ένα σερί τεσσάρων ηττών. Το ενδεχόμενο γκέλας μπορεί να βάλει μεγάλα εμπόδια στην προσπάθειά της να διεκδικήσει μια από τις θέσεις που οδηγούν στην Ευρώπη. Αμφότερες σκοράρουν αρκετά και δέχονται πολλά γκολ, καθώς το goal/goal έχει επιβεβαιωθεί σε 6/7 τελευταία ματς των γηπεδούχων και στα τελευταία οκτώ των φιλοξενούμενων. Μονόδρομος κι εδώ το αμφίτερμα στο 1.48 της Betshop.

Ταυτόχρονα, η Χαμ Καμ αντιμετωπίζει την Μπραν. Όπως προαναφέραμε η Σάντεφιορντ άρχισε να πλησιάζει τη 13η θέση, μετά την ήττα της Χαμ Καμ από τη Λίλεστρομ. Παρά τα καλά της αποτελέσματα τον τελευταίο καιρό, η γηπεδούχος παραμένει κοντά στην ζώνη του υποβιβασμού. Αντίθετα, η Μπραν είναι αρκετά ντεφορμέ καθώς έχει χάσει τέσσερα από τα τελευταία πέντε ματς της, κι έτσι έχει υποχωρήσει από την τρίτη στην έκτη θέση. Κι εδώ περιμένουμε υψηλό ρυθμό, φάσεις και γκολ εκατέρωθεν. Δίκαιο το 1.54 της Betshop για το goal/goal, στο 2.28 η απόδοση της δυάδας.

Μάχη κορυφής στη ΝορβηγίαΒΟΜΒΑ! ΗΡΘΕ ΝΕΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΜΟΙΡΑΖΕΙ ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΔΩΡΑ*!Μάχη κορυφής στη Νορβηγία

Βίκινγκ – Μπόντο/Γκλιμτ

Η αγωνιστική κλείνει στην Eliteserien με ένα τεράστιο ματς ανάμεσα σε Βίκινγκ και Μπόντο/Γκλιμτ. Η δεύτερη της βαθμολογίας υποδέχεται την πρώτη σε ένα παιχνίδι που μπορεί να αλλάξει τα δεδομένα όσον αφορά την κορυφή. Η Βίκινγκ έχει 35 βαθμούς σε 16 ματς κι η Μπόντο/Γκλιμτ 41 βαθμούς σε 17 ματς. Παράλληλα, η γηπεδούχος είναι η πιο φορμαρισμένη ομάδα της Νορβηγίας με επτά συνεχόμενες νίκες στο πρωτάθλημα. Αντίθετα, η φιλοξενούμενη προέρχεται από απρόσμενη εντός έδρας ήττα με 2-0 από την Τρόμσο, την οποία τουλάχιστον κάλυψε με την πρόκριση στα προκριματικά του Conference League επί της Μποέμιανς. Ξεκάθαρα λόγω ποιότητας η πρωτοπόρος δίνεται ως φαβορί. Δεν πείθει αρκετά ώστε να την στηρίξουμε, αλλά δύσκολα θα κάνει και δύο συνεχόμενες ήττες. Το 4.10 της Fonbet για την ισοπαλία δεν μπορεί να περάσει απαρατήρητο.

Περισσότερα

Click to comment

Trending