Connect with us
Advertisement

SUPERLEAGUE

Στη Θεσσαλονίκη σήμερα (06/08) ο Οζντόεφ

 

Μόνο τα τυπικά απομένουν για να ολοκληρώσει την πολύ σημαντική μεταγραφή του διεθνή Ρώσου χαφ ο ΠΑΟΚ, μιας και το απόγευμα της Κυριακής αναμένεται να προσγειωθεί στη “συμπρωτεύουσα”.

Ο Μαγκομέντ Οζντόεφ θα ταξιδέψει σήμερα με προορισμό της Θεσσαλονίκη για λογαριασμό του “δικεφάλου του βορρά”. Λίγο μετά τις 20:00 το αεροπλάνο που θα τον μεταφέρει θα προσγειωθεί στο αεροδρόμιο “Μακεδονία“. Ο 30χρονος μέσος, που έρχεται από την Κωνσταντινούπολη, θα αποτελέσει το πέμπτο καλοκαιρινό μεταγραφικό απόκτημα της ομάδας του Ραζβάν Λουτσέσκου, έπειτα από τους Γουίλιαμ Τρόοστ-Εκόνγκ, Αμπντούλ Ραχμάν Μπάμπα, Τόμας Κεντζιόρα και Αλί Σαμάτα.

Ο ΠΑΟΚ έφτασε προ ημερών σε συμφωνία με τη Φατίχ Καραγκιουμρούκ, με την οποία ο Οζντόεφ είχε συμβόλαιο για ένα ακόμη χρόνο. Ο τουρκικός σύλλογος θα βάλει στα ταμεία του περίπου μισό εκατομμύριο ευρώ, ενώ ο ίδιος ο ποδοσφαιριστής θα υπογράψει συμβόλαιο για 2+1 χρόνια. Όλα αυτά εφόσον, φυσικά, κυλήσουν αύριο (07/08) ομαλά τα πάντα στις ιατρικές και εργομετρικές εξετάσεις στις οποίες θα υποβληθεί ο 35 φορές διεθνής χαφ.//Α.

Περισσότερα

Click to comment

Trending